Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας του Eurogroup

0

kke

Συγκέντρωση κατά της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους διοργανώνει το ΚΚΕ, στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Παράλληλα ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τη συγκεκριμένη συμφωνία «επεκτείνει το μνημόνιο και συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική», ενώ κατέθεσε πρόταση νόμου στη Βουλή για κατάργηση του μνημονίου και των όλων των εφαρμοστικών νόμων.

«Η συμφωνία και η λίστα μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνει όλα τα αρνητικά για τους εργαζόμενους μέτρα που πήρε το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις του, μαζί με την ΕΕ στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, μέτρα που βοηθούσαν και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του κόμματος.

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε  «διαφημιστική απάτη» τα περί «σκληρής» διαπραγμάτευσης και τόνισε ότι στο τέλος Ιουνίου θα έρθει νέο μνημόνιο.
Πηγή: Στους δρόμους το ΚΚΕ -Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας του Eurogroup | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/193575/stoys-dromoys-kke-sygkentrosi-sto-syntagma-kata-tis-symfonias-toy-eurogroup#ixzz3SvM0gS9X

Leave a Reply