Σχολή ΟΑΕΔ Ρέντη: Θύμα bullying η 22χρονη που μαχαίρωσε συμμαθήτριές της

0

ImageHandler (3)

Με κοροϊδεύουν και δεν αντέχω άλλο, γράφει σε γράμμα που βρέθηκε πάνω της – Είχε δύο μαχαίρια μαζί της – «Σήμερα θα γελάσετε για τελευταία φορά» είπε πριν επιτεθεί – «Εβριζαν με αισχρό τρόπο την κόρη μου», λέει η μητέρα της και περιγράφει τον καθημερινό της αγώνα – Το αρνούνται οι συμμαθητές της

Θύμα bullying ισχυρίζεται ότι ήταν η 22χρονη σπουδάστρια της τεχνικής Σχολής του ΟΑΕΔ Μαρία Κουσίδου που επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα στην αίθουσα σε τρεις συμμαθήτριές της.

Το περιστατικό συνέβη στη Νοσηλευτική Σχολή του ΟΑΕΔ στην οδό Πέτρου Ράλλη, το απόγευμα της Πέμπτης. Λίγη ώρα πριν τελειώσει το μάθημα και ενώ όλοι βρίσκονταν στην αίθουσα, η μαθήτρια έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και επιτέθηκε κατά των συμμαθητριών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη ισχυρίζεται πως προχώρησε στην πράξη αυτή γιατί ήταν θύμα bullying στη Σχολή, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται προς το παρόν εάν κατηγορεί τις συγκεκριμένες μαθήτριες πως της φέρονταν άσχημα.

Πληροφορίες από την Ασφάλεια Πειραιά, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή της η 22χρονη, αναφέρουν πως στα πράγματά της βρέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα γράμμα. Εκεί η κοπέλα περιγράφει πως είχε γίνει δέκτης άσχημων συμπεριφορών στη Σχολή, αναφέροντας χαρακτηριστικά «με κοροϊδεύουν, δεν αντέχω άλλο», ενώ τα ευρήματα υποδεικνύουν πως πιθανώς η κοπέλα να είχε σχεδιάσει την επίθεση.

Συμμαθητές της 22χρονης αναφέρουν πως πρόκειται για μια μικροκαμμωμένη κοπέλα, που δεχόταν πειράγματα για την εμφάνισή της γενικά από μαθητές στη σχολή.

Ο συμμαθητής της που την αφόπλισε, περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα στην αίθουσα. Όπως λέει ξαφνικά η 22χρονη σηκώθηκε, είπε «τώρα θα γελάσετε για τελευταία φορά» και κρατώντας ένα μαχαίρι επιτέθηκε αρχικά σε μία κοπέλα. Στην συνέχεια εκείνος την χτύπησε με μια καρέκλα και βγήκε από την αίθουσα.

Leave a Reply