Στόχο το Λαζόπουλο έβαλε η Νέα Δημοκρατία

0

Στόχο το Λαζόπουλο έβαλε η Νέα Δημοκρατία

Σπυράκη: «Ερώτημα προς Λαζόπουλο και Τσίπρα: γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω; Τι γνωρίζει που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι Έλληνες;» – Λαζόπουλος: Ελέγχομαι για τα χρήματα – Αδωνις: «Και εγώ θα ήθελα να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν είχα τόσα λεφτά στο εξωτερικό» – Αγγιξε το 50% το χθεσινό Τσαντίρι

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο κωμικός Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή τα 3 εκατ. ευρώ που έβγαλε ο ηθοποιός στο εξωτερικό. Σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, έβγαλε ανακοίνωση για τη «χυδαιότητα» όπως τη χαρακτήρισε του κ. Λαζόπουλου.

Στη δήλωσή της χαρακτηρίζει τον Λαζόπουλο «πάμπλουτο έμπορο του ανθρωπίνου πόνου, προπαγανδιστή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα και πρωταγωνιστή της υπόθεσης Χαϊκάλη» και αναφέρει ότι ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.

Η κ. Σπυράκη συνεχίζει: «Παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Χθες μέσω του Αλ Τσαντίρι News, ο κ. Λαζόπουλος εξαπέλυσε βέλη κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που πρώτος κατήγγειλε την υπόθεση με τα 3 εκατ. ευρώ τονίζοντας πως ελέγχεται πριν και μετά από κάθε εκπομπή του. Είπε ότι τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό γιατί έχει εταιρεία παραγωγής και ήθελε να ασχοληθεί με ξένες τηλεοπτικές παραγωγές και πως τα χρήματά του φορολογούνται εδώ στην Ελλάδα.

Η χθεσινή εκπομπή άγγιξε σε τηλεθέαση το 50%!

Leave a Reply