Στη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Εκτός οριστικά ο Γιώργος Λιάγκας

0

Αυτή κι αν είναι είδηση… Είναι αυτό που λέμε «είδηση-βόμβα» κανονικά! Τόσες μέρες ακούγαμε δεξιά κι αριστερά και διαβάζαμε κατά κόρον, πως ο Γιώργος Λιάγκας λέει, θα αναλάμβανε την μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1! Και λέει, λέει, λέει, που… λέει και το τραγούδι.

«Μη φας ,λοιπόν, έχουμε γλαρόσουπα»!

Γιατί; Όχι, όχι λατρεμένη, δεν θέλω να κάνεις δίαιτα. Αλλά να… Είναι που ο Γιώργος Λιάγκας ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής στη καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1.

Και μάλιστα; Όχι, γιατί δεν ενεργοποιείται η καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου, αλλά γιατί πολύ απλά οι Αντεννικοί θέλουν να δώσουν την ψήφο της εμπιστοσύνης τους και της προτίμησής τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ,ήδη, έχει συζητήσει με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας Γιάννη Λάτσιο, το ενδεχόμενο να αναλάβει χρέη οικοδεσπότη στο fresh τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχουν στα σκαριά.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό; Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, το εν ΄λόγω μεσημεριανό θα έχει έντονο activity χαρακτήρα, θα είναι διαδραστικό, θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό, μιας και ως γνωστόν ο Γρηγόρης είναι ένας παρουσιαστής, που είναι χαρισματικός σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι της επικοινωνίας και όσες φορές η τηλεοπτική του καριέρα έχει απογειωθεί, ήταν οι φορές που ο Γρηγόρης ήταν κοντά, δίπλα στον κόσμο και έκανε… παιχνίδι μαζί τους.

Κατά τα άλλα; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου, σε ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα, ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απολύτως απόφαση, για το αν το κανάλι στο β΄μισό της σεζόν τον αξιοποιήσει και αν τον αξιοποιήσει, ποιό ακριβώς θα είναι το νέο του πόστο.

Όμως, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, η διοίκηση του ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι σε τέτοιο βαθμό δυσαρεστημένη με την φετινή τηλεοπτική και ραδιοφωνική στάση που κράτησε ο παρουσιαστής, που δεν τρελαίνεται στην ιδέα να τον έχει οπωσδήποτε στη πρώτη, τηλεοπτική γραμμή.

Με άλλα λόγια; Τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν, μάλλον το αντέχουν εκεί στο Μαρούσι ο Γιώργος Λιάγκας να κάτσει στο… «πάγκο»! Μιας κι όπως και να το κάνουμε κι από πλευράς εντυπώσεων κι από πλευράς τηλεθέασης, έφαγε «κόκκινη κάρτα»!

Ε, ρε γλέντια…

Leave a Reply