Στη δικαιοσύνη οι συνομιλίες για τους ορισμούς διαιτητών!

0

Συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης και παρουσιάζουν τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ να εκφράζει με προσωπικά πάθη τους ορισμούς διαιτητών σε αγώνες εμφάνισε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», στις οποίες περιγράφονται χρηματισμοί, επηρεασμοί διαιτητών και πιέσεις εξωθεσμικών παραγόντων.
ked

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή ανέφερε ότι ο Χριστόφορος Ζωγράφος σε συνομιλίες του με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προέδρους, προέδρους ενώσεων και παρατηρητές διαιτησίας, εκφράζει με προσωπικά πάθη τις προτιμήσεις για τους ορισμούς των διαιτητών. Ακόμη, περιγράφονται χρηματισμοί, επηρεασμοί διαιτητών και πιέσεις εξωθεσμικών παραγόντων για ορισμούς διαιτητών.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας φέρεται να εκφράζεται με βαρείς χαρακτηρισμούς και ακούγεται να καθυβρίζει τον ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να κανονίζει τους ορισμούς με βάση τις απαιτήσεις διαφόρων προσώπων.

Το υλικό, που εμφανίζεται να είναι 30 CDs,  βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει το ρόλο του στις υποθέσεις που απασχολούν την αθλητική δικαιοσύνη.
Διάβασε περισσότερα στο: Στη δικαιοσύνη οι συνομιλίες για τους ορισμούς διαιτητών! | Ποδόσφαιρο: Διαιτησία | gazzetta.gr

Απάντηση