Σοβαρός κίνδυνος για την  υγεία των μαθητών, δασκάλων και  γονέων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου

0

Ο Νίκος Ζαχαρόπουλος δίνει περισσότερα στοιχεία για το θεμα που είχαμε αναδείξει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Το ζήτημα της ασφάλειας και περιποίηση των σχολικών μονάδων είναι πολύ σοβαρό για όλους μας, γιατί αφορά την υγεία και προστασία των μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της περιοχής μας, των δασκάλων τους και γονέων

-Βρισκόμαστε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020/2021 και η κατάσταση στους εξωτερικούς και τους προαύλιους χώρους, είναι σε πολύ κακή κατάσταση, από κάθε πλευρά και κυρίως από καθαριότητα και περιποίηση.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου, κάνουν επιδρομές νύχτα και ημέρα, οι αθίγγανοι, οι ευρωπαίο πολίτες του Σ.Σ.

-Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Καταστρέφουν όλους τους εξωτερικούς χώρους, εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών. Κοιμούνται -πλένονται-χρησιμοποιούν τις τουαλέτες και την αυλή για τουαλέτες.

-Δυστυχώς για τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς η Δημοτική αρχή όχι μόνο είναι ανίκανη να διαχειριστεί το σοβαρό αυτό ζήτημα, αλλά είναι αυτοί που αν δεν έφεραν τους αθίγγανους στην περιοχή μας με τις συμπεριφορές και την ανυπαρξία τους, το λιγότερο τους ανέχονται.

Οι διωκτικές, οι δικαστικές και οι Υγειονομικές αρχές έχουν πλέον τον λόγο.

-Ο επικεφαλής και τα στελέχη της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, να γνωρίζουν ότι η υγεία των μαθητών, δασκάλων και γονέων είναι πάνω από τα αξιώματα, και μάλιστα με αντιμισθία, που τους έδωσαν οι Δημότες.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Reply