Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο της Κέιτλιν Τζένερ

0

556cbb02378caf0d670e5f10_caitlyn-jenner-july-2015-vf-02-700x505

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Κέιτλιν Τζένερ να διάγει χαρούμενες μέρες μετά και το ολοκληρωτικό της outing και την μετάβαση από τη ζωή του Μπρους στη ζωή που έχει τώρα, όμως κάποια λάθη του παρελθόντος ακόμα την κατατρύχουν. Την εποχή που ήταν ακόμα Μπρους, τον περασμένο Φεβρουάριο για την ακρίβεια, η Κέιτλιν είχε προκαλέσει το θάνατο ενός οδηγού όταν επιχείρησε μια προσπέραση που οδήγησε ένα μαύρο Prius να καρφωθεί πάνω σε άλλο αμάξι και να προκληθεί το δυστύχημα.

Οι συγγενείς της Κιμ Χάου, της γυναίκας που σκότωσε η Κέιτλιν, και πιο συγκεκριμένα τα θετά της παιδιά ο Γουίλιαμ Χάου και η Ντάντα Ρέντμοντ έκαναν μήνυση στην Κέιτλιν ζητώντας 500.000 δολάρια. Η πλευρά της Κέιτλιν όμως υποστηρίζει ότι δεν θα πάρουν ούτε δολάριο γιατί την περίοδο που έγινε το μοιραίο δεν ήταν προστατευόμενα τέκνα από την Κιμ ούτε είχαν κάποια σχέση μαζί της. Παράλληλα, η Κέιτλιν θα έχει σύντομα να αντιμετωπίσει και μια νέα μήνυση από τον οδηγό του μαύρου Prius.

Πριν από μερικά 24ώρα είδαν το φως της δημοσιότητας δύο βίντεο από το δυστύχημα. Το ένα ανήκει στο Entertainment Weekly που έχει πάντα κάθε είδηση για το σόι των Καρντάσιαν και το άλλο στο έγκυρο TMZ. Και τα δύο απεικονίζουν την ευθύνη της Κέιτλιν στην σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Leave a Reply