Λόγοι αρχής και μόνον με υποχρεώνουν να απαντήσω στο κατάπτυστο από κάθε άποψη Δελτίο Τύπου της ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ εναντίον μου, πού αναπαράχθηκε από τό προσωπικό ιστολόγιο  ekorinthos.gr,  ως δήθεν απάντηση σέ χθεσινή πολιτική μου ανάρτηση στο φ/β.  Αλλωστε νομίζω ότι όλοι πρέπει να απαντάμε σε καταφανώς κατάπτυστα κείμενα.

Ηταν όντως, ένα δήθεν κείμενο και μια δήθεν απάντηση, αφού με τίς (26) σειρές του δεν απάντησε σέ κανένα σημεία του εξ (7) σειρών κειμένου μου, αλλά και αυτός δεν ήταν ο στόχος του.

Στόχος του ήταν με τη χρήση μιας παμπάλαιης, φασιστικής, σεξιστικής, λαικίστικης, εξυβριστικής, συκοφαντικής και απολιτίκ πεζοδρομιακής φρασεολογίας, να ισοπεδωθεί προσωπικά ο αντίπαλος!

Ετσι ο ανώνυμος-αόρατος εντεταλμένος συντάκτης τού κειμένου, πιθανολογώ από τά …«τσικό» της ΛΑΕ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ανάρτησή μου, ουσιαστικά όμως με αντίληψη μιας παρωχημένης αριστερής μουτσούνας επικεντρώθηκε στην αποδόμηση τής προσωπικότητάς μου με κάθε τρόπο, μακράν τής ιστορικής πραγματικότητας, υπερασπιζόμενος μεταξύ άλλων φαιδρών πολιτικών εκτιμήσεων, την ανυπαρξία τού δικαιώματός  μου να προβαίνω σέ οποιαδήποτε κριτική προς τον Μ. Γλέζο, κατασπαράσσοντας έτσι κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και κάθε έννοια ελεύθερης έκφρασης καί κριτικής.

Αν ο θλιβερός συντάκτης τού θλιβερού κειμένου, επιθυμούσε πραγματικά να υπερασπισθεί τον Μ. Γλέζο, θα έπρεπε πρώτα να βγάλει την κουκούλα του, να αποκτήσει τη σχετική επωνυμία, πού πιστεύω οτι θα ήταν και αίτημα τού Γλέζου, να κοιταχτούμε στα μάτια και να αναγνωρίσουμε τον Κορίνθιο … Γουλιμή!

Σε κάθε περίπτωση, τά στερνά τιμούν τά πρώτα!

Οσον αφορά τίς βαρύτατα συκοφαντικές και εξυβριστικές σας φράσεις «τ’ αγγειά…κλπ.», θα τά αποσαφηνίσουμε ενώπιον των αρμοδίων Ποινικών Δικαστηρίων, εκτός και αν με σαφή και πανηγυρικό τρόπο τίς αποσύρετε και ζητήσετε συγγνώμη.