Σεμινάρια κολύμβησης απο τον Ν.Ο Κιατου

0

O Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι, για 8η συνεχή χρονιά, σεμινάρια κολύμβησης για μικρούς και μεγάλους. Στόχος είναι να μπορούμε όλοι να χαρούμε τη θάλασσα με ασφάλεια.

image

Τα προγράμματα ξεκινούν την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και περιλαμβάνουν:

Σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων τα παιδιά εξοικειώνονται με το νερό και κατακτούν τις βασικές αρχές της κολύμβησης.

Baby Swimming για παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών. Μέσα στην ασφαλή αγκαλιά της μαμάς ή του μπαμπά το παιδί μαθαίνει να παίζει με το νερό, να κολυμπά και να κάνει βουτιές από μωρό, αλλά ταυτόχρονα γυμνάζεται, δυναμώνει τον εαυτό του και γίνεται πιο κοινωνικό και ανεξάρτητο.

Aqua Fitness για εφήβους και ενήλικες. Πρόκειται για ένα δυναμικό ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής μέσα στο νερό και έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης που γυμνάζει και ψυχαγωγεί ταυτόχρονα.

Σεμινάρια κολύμβησης για ενήλικες, επειδή ζούμε δίπλα στη θάλασσα και δικαιούμαστε όλοι να τη χαιρόμαστε.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Ν.Ο. Κιάτου (Γ. Γιαννοπούλου 1 – περιοχή «Σφαγεία» Κιάτο) από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 6.30΄ έως 9.00΄ το απόγευμα.

Τηλ.έφωνο: 27420-26105,  Fax :27420-26546, e-mail: info@nokiatou.gr

Απάντηση