ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ μη κερδοσκοπικό σωματείο για τα προβλήματα με τραπεζικά δανεια

0

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» ιδρύθηκε με σκοπό μέσα από  συλλογικές διαδικασίες να  αντιμετωπίσουμε τα   προβλήματα  που μας απασχολούν σε σχέση με τα τραπεζικά δάνεια ,που πήραμε κάτω από εντελώς δια- φορετικές οικονομικές συνθήκες.   

           Σαν  πρώτη δράση αποφασίσαμε να κάνουμε ομαδικές αγωγές κατά των τραπεζικών ιδρυμάτων . Κατηγοριοποιούμε τις δανειακές συμβάσεις κατά τράπεζα και  κατηγορία δανείου (στεγαστικά -επαγγελματικά- καταναλωτικά) και επικαλού- μαστε τους παράνομους όρους που υπογράψαμε χωρίς να τους γνωρίζουμε. Κατ αυτό τον τρόπο προβάλουμε σε ένα δικαστήριο τις παρανομίες από τη πλευρά του τραπεζικού ιδρύματος , με πολύ λιγότερο κόστος από το να προσέφευγε ο καθένας ατομικά. Την πιο πάνω δικαστική διαδικασία μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο κάθε δανειολήπτης  ,  ανάλογα με τη τακτική που έχει καθορίσει και τη κατάσταση που βρίσκονται τα διάφορα δάνεια που έχει ,σε συνεργασία πάντα με το δικηγόρο που έχει επιλέξει.    

         Όποιος θέλει να συμμετάσχει στις ομαδικές αγωγές , ή θέλει περισσότερες πληροφορίες σχετικά , μπορεί να μας βρίσκει κάθε Τρίτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου Κλεισθένους 57  από    7.00 έως 9.00   ,  ή να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο 2741200966 ή να μας στείλει mail  στο    seisaxthiasikyonion@gmail.com  .

                                                                                                     Κιάτο 14 Μαΐου 2017  

                                                                                                          Για το σωματείο

                                                                                                              Ο πρόεδρος

                                                                                                                Δ. Φίλης 

Απάντηση