Σε ρυθμό προεκλογικών συγκεντρώσεων η Αθήνα

0

Σε ρυθμό προεκλογικών συγκεντρώσεων η Αθήνα -ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μεταμόρφωσαν τις πλατείες Ομονοίας και Συντάγματος [εικόνες]

Στο… «κόκκινο» θα βρεθεί το κέντρο της Αθήνας το απόγευμα καθώς έχουν προγραμματιστεί οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις 19:00 το απόγευμα στην πλατεία Ομονοίας και του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος, την ίδια ώρα.

Ηδη από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει εργασίες και στις δύο πλατείες προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος όπως ακριβώς θέλουν τα επιτελεία των κομμάτων για τις ομιλίες των επικεφαλής τους.

Στην πλατεία Ομονοίας έχει τοποθετηθεί ένα τεράστιο πλακάτ από τη μία πλευρά της πλατείας στην άλλη, ενώ έχουν τοποθετηθεί δύο μεγάλα videowall. Το κεντρικό σύνθημα είναι «Η Ελπίδα Ερχεται», ενώ το συνοδεύουν τέσσερις λέξεις «Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Δικαιοσύνη, Αξιοπρέπεια».

Και στο Σύνταγμα πάντως οι κατασκευές που έχει ετοιμάσει ο Περισσός δεν είναι λιτές. Πλακάτ και πανό έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της πλατείας Συντάγματος. Κεντρικό σύνθημα «Ψηφίζουμε ΚΚΕ δυνατό».

Πηγή: Σε ρυθμό προεκλογικών συγκεντρώσεων η Αθήνα -ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μεταμόρφωσαν τις πλατείες Ομονοίας και Συντάγματος [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/187960/se-rythmo-proeklogikon-sygkentroseon-i-athina-syriza-kai-kke-metamorfosan-tis-plateies#ixzz3PWzg5pCs

Leave a Reply