Σαν το παλιό γραμμοφωνο

0

image

Επειδή έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε γρήγορες απαντήσεις.

Δε σε βάζω απέναντι σε κανέναν απλά σχολιάζω το γεγονός ότι η ενημέρωση σου έρχεται από άλλον και όπως σου επισήμανε  και ο Δελής μπορεί να σε παραπληροφορουν. Ο καθένας κρίνεται από ότι γράφει.

Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που ανήκει πολιτικά ο καθένας που είναι υποψήφιος. Αυτό που σου είπα είναι ότι από τη μια υπάρχει ένας συνδυασμός που εσύ θεωρείς ότι από πίσω είναι ο Νανόπουλος και από την άλλη υπάρχει ένας με τρία εκλεγμένα στελέχη του Πνευματικού. Δεν είναι ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Είναι γεγονός. Εδώ δεν ήξερες καν ποιοι είναι εκλεγμενοι και δε σε κακολογω αφού είσαι ερασιτέχνης.
Γεγονός είναι όμως ότι στο ψηφοδέλτιο Μαυρονάσιου είναι όλοι οι διοικούντες των τελευταίων ετών που έφτασαν την ομάδα στο τοπικό. Και αυτό γεγονός είναι.
Τα κανάλια και τα μέσα που έχετε συνεργαστεί έχουν πάρει και αυτά διαφημίσεις άρα άτοπο τα περί 500 ευρώ. Όσο επιβαρύνει αυτό εμένα άλλο τόσο και σένα. Το ρεύμα πληρωνεται για να κάνεις εκπομπές και από αυτά τα λεφτά.
Δε σου είπε κανένας ότι σε πληρώνει ο Πνευματικός για να τα γράφεις, φαντάζομαι ότι το πάθος σου σε κάνει όμως πάλι γεγονός είναι ότι ξεφτυλιστηκαμε πανελλαδικά από τα επεισόδια.
Αν θα γίνονταν αν είχε απομακρυνθεί ο φιλαθλις δεν έχω κληρονομικό χάρισμα για να ξέρω.  Αυτό που ξέρω είναι ότι γενικώς η παρουσία Κούγια προκαλεί εντάσεις. Δεν κρίνω αν είναι φταίχτης ο ίδιος αλλά παραθέτω γεγονότα.
Στη λογική σου πρέπει να απολογηθω για τα δημοσιεύματα σε όλα τα site για τα ρεζιλικια αφού ακόμα και τα φιλικά προς το πρόσωπο του κυρίου Πνευματικού μιλούν για μεγάλη επικοινωνιακή ήττα από την ενασχόληση με την ΠΓΕ. Πόσο μάλλον τα πανελλαδικά…
Δεν έχω καμία πικρια προς τον κ. Πνευματικό. Αντιθέτως έχει ωθησει την επισκεψιμότητα του σάϊτ μου η ιστορία με την ΠΓΕ και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Έχετε αναφερθεί στους Guardians με αιχμές ότι είναι έμμεσα η φωνή της νέας διοίκησης.
Για αυτό σας κρίνουν πρώτα οι ίδιοι και μετά οι αναγνώστες.
Εμένα τα παιδιά με τιμούν με τη φιλία τους και ας μην έχουν καταστατικό γιατί τα λεφτά τα έδωσαν για την ομάδα.
Όλοι κρινομαστε αγαπητέ. Και δέχομαι την κριτική σου επί της ουσίας και όχι επί τών υποθέσεων ότι εκπροσώπουμε συμφέροντα οποιουδήποτε ανά περίοδο έχετε επιλέξει για εχθρο σας.

Υ. Γ Δε θα επανέλθουμε. Αρκετά ασχοληθηκαμε με πράγματα που δεν έχουν σημασία για την ομάδα… Οσον αφορά την ερώτηση για το πόσες φορές έχω δει την ομάδα πέρσυ προήλθε από μέλος του ψηφοδέλτιου Μαυρονάσιου. Αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Υ. Γ 2 Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι απαραίτητη και η ερασιτεχνική σας ματιά στα γεγονότα γιατί συμπληρώνει και δεν ακυρώνει τη δική μας ματιά.

Με εκτίμηση
Θυμιος Τσαρμπος

Leave a Reply