Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Ανοιχτός πόλεμος Μαρινάκη – Μελισσανίδη με βαριές κατηγορίες – Στον αέρα όλα τα πρωταθλήματα

0

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ανοιχτός πόλεμος Μαρινάκη - Μελισσανίδη με βαριές κατηγορίες - Στον αέρα όλα τα πρωταθλήματα

– Αποκαλύψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του Χ. Ζωγράφου
– Ο Μαρινάκης ζήτησε νέο Δ.Σ. με όλους τους ιδιοκτήτες και τους προέδρους των ΠΑΕ
– Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγόρησε τον Μελισσανίδη ότι απείλησε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ για τον ορισμό 4 διαιτητών
– Από τα πυρά του Μαρινάκη δεν ξέφυγε ούτε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ανδριανού και η αστυνομία
– Ο Μελισσανίδης χαρακτήρισε συκοφάντη τον Μαρινάκη και δήλωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Τον ασκό του Αιόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνοιξε η δολοφονική απόπειρα κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με διάσειση. Το γεγονός αυτό ενεργοποίησε την Superleague, που κάλεσε έκτακτο Δ.Σ., απ’ όπου προέκυψαν… βόμβες!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πέρα από την πρόταση του -που έγινε δεκτή- να υπάρξει νέο Δ.Σ. την επόμενη εβδομάδα, όπου θα δώσουν το παρών οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι των ΠΑΕ αναφέρθηκε στην επίθεση στον. κ. Ζωγράφο, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως προέκυψε από τα πρακτικά του Δ.Σ. ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγόρησε τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ για την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος λέγοντας ότι τον είχε απειλήσει με απανωτά τηλέφωνα και τον κατηγόρησε -μεταξύ άλλων- πως ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ τον ορισμό 4 συγκεκριμένων διαιτητών για το ματς της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ.

Συνεχίζοντας τις βόμβες ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον κ. Μελισσανίδη ότι τηλεφώνησε και στον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον απείλησε, λέγοντάς του ότι “κατά 95% εγώ το παιχνίδι θα το αναβάλω”. Και τότε μέσα στα γραφεία της Λίγκας, ο κ. Μαρινάκης εμμέσως κατηγόρησε για εμπλοκή στο θέμα την αστυνομία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ανδριανού, λέγοντας χαρακτηριστικά: “μετά από λίγο είδαμε ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε! Με τη συνεργασία Αστυνομίας και του κυρίου Ανδριανού”.

Την ίδια ώρα, η ΕΠΟ ανακοίνωνε πως αναβάλλονται επ’ αόριστον όλα τα πρωταθλήματα, σαν αντίδραση σε ότι συνέβη στον κ. Ζωγράφο αλλά και στα όσα… τραγικά συμβαίνουν κατά καιρούς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά… η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν άργησε να έρθει.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης αναφέρει πως έχουν θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο “… αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας”.

Μιλάει για… σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε ο κ. Μαρινάκης, με αφορμή ο θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, τονίζοντας πως βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Τέλος, δήλωσε πως “… την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια”.

Leave a Reply