Πυρά Καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα

0

Το κτίριο της πρεσβείας του ΙσραήλΤρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές, άνοιξαν πυρ από την πλαϊνή πλευρά του κτιρίου της πρεσβείας, προκαλώντας υλικές ζημιές σε τοίχους και παράθυρα και στη συνέχεια διέφυγαν προς τον περιφερειακό του Γαλατσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο έχουν περισυλλέξει 15 κάλυκες από πυροβόλο Καλάσνικοφ, οι οποίοι εστάλησαν στα εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλη ενέργεια.

Το συμβάν θυμίζει αρκετά την επίθεση εναντίον της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι, όπου τέσσερις κουκουλοφόροι έριξαν με δύο Καλάσνικοφ 60 σφαίρες, προκαλώντας υλικές πάλι ζημιές.

Τότε, την ευθύνη για το χτύπημα την είχε αναλάβει η οργάνωση «Λαϊκοί Αγωνιστές», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη και για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού.

Leave a Reply