Προσφορά τροφίμων από την Παράταξη Πιέτρη στην Θεοπροσφορά της Μητρόπολης Κορίνθου

0

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου

Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Παράταξη Πιέτρη – Κόρινθος 2014-2019» κ. Τιμολέων Πιέτρης συνοδευόμενος από τα μέλη του Συνδυασμού κ. Δημήτριο Παππά, κ. Δημήτριο Μπαφίτη και κ. Γεώργιο Γιαννακάκο, παρέδωσαν στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» 500 κιλά κοτόπουλα, 400 παιχνίδια, 300 κομμάτια γλυκά, τρόφιμα μακράς διάρκειας και ελαιόλαδο, χορηγία της «Υδρόγειος Ασφαλιστικής» και με την συνδρομή άλλων Τοπικών επιχειρήσεων, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, ο υπεύθυνος της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Παν/τος Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες Του, τονίζοντας ότι είναι ιδιαιτέρα σημαντικό νέοι άνθρωποι στις ημέρες μας να ενισχύουν τους πάσχοντες αδελφούς μας, με μία τόσο γενναιόδωρη προσφορά. Σημειωτέον, ότι ο κ. Πιέτρης και οι συνεργάτες του δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται ως αρωγοί στην φιλανθρωπική δραστηριότητα των δομών της Ι. Μητροπόλεώς μας, γεγονός που τους καθιστά διαχρονικούς φίλους & συνεργάτες της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Ο κ. Τιμολέων Πιέτρης ανέφερε ότι είναι γνωστό πλέον το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας αλλά και συγκεκριμένα της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» και ότι εάν δεν υπήρχε αυτό το έργο της Εκκλησίας, δεν ξέρουμε τι θα έκαναν οι κυριολεκτικά χιλιάδες ανθρώπων που γίνονται καθημερινά αποδέκτες αυτής της αγάπης. Ταυτόχρονα, έδωσε την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες, που εμείς παρακαλούμε να βρουν αντίστοιχους μιμητές

Leave a Reply