Πώς να διαλέξετε μαγιό: Mens’ edition

0

Το καλοκαίρι είναι, επιτέλους, εδώ! Ready or not, έχει έρθει η ώρα να βγείτε στις παραλίες, να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά, υπάρχει ένα πρόβλημα. Φέτος, ψάχνετε για ανδρικά μαγιό και δυσκολεύεστε να βρείτε κάτι που πραγματικά νιώθετε ότι σας ταιριάζει.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτήν τη δυσκολία να σας αποτρέψει από το να κάνετε τα μπάνια σας. Έχουμε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας διευκολύνουν στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Πώς να διαλέξετε το μαγιό σας

Αρχικά, είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά ανδρικά μαγιό ανάμεσα στα οποία ένα σχέδιο, τουλάχιστον, θα ανταποκρίνεται στο δικό σας γούστο και θα κολακεύει το σώμα σας. Μπορείτε να βρείτε σλιπάκια, σορτσάκια, αλλά και βερμούδες σε διαφορετικά χρώματα, με μοτίβα ή χωρίς.

  1. Σκεφτείτε τι θα κάνετε

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας τις δραστηριότητες για τις οποίες θα χρειαστείτε το μαγιό. Δηλαδή, σκεφτείτε αν σκοπεύετε να κολυμπήσετε κάπως πιο έντονα ή αν θέλετε απλώς να χαλαρώσετε σε μια ξαπλώστρα.

Στην πρώτη περίπτωση, ένα πιο κολλητό μαγιό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ στη δεύτερη ένα πιο φαρδύ σορτσάκι θα είναι ό,τι πρέπει. Επίσης, αναρωτηθείτε αν υπάρχει η πιθανότητα μετά από μια βόλτα στην παραλία να θελήσετε να επισκεφθείτε συγγενείς ή να καθίσετε σε κάποιο ταβερνάκι, για παράδειγμα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ένα μαγιό-βερμούδα θα σας εξυπηρετήσει απόλυτα, γιατί έχει το πλεονέκτημα ότι μοιάζει με… βερμούδα (ανάλογα, φυσικά, και με το στυλ του). Συνεπώς, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το bottom σας.

  1. Σκεφτείτε τον σωματότυπό σας

Προφανώς, το ζητούμενο είναι να βρείτε ένα μαγιό που θα κολακεύει το σώμα σας, ανεξάρτητα από τα trends που μπορεί να επικρατούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το θέμα είναι να νιώθετε αυτοπεποίθηση, να κολυμπάτε, να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας, να παίζετε με τις ρακέτες σας (ελπίζουμε σε κάποια απόσταση από τους υπόλοιπους λουόμενους) με άνεση.

Επομένως, αν είστε αρκετά ψηλοί, θα ήταν καλή ιδέα να επιλέξετε μαγιό που φτάνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο, καθώς κάτι πιο κοντό θα έκανε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά, ενώ, αντίστροφα, αν είστε λίγο πιο κοντοί, τα πιο κοντά μαγιό θα δημιουργήσουν την εντύπωση πως τα πόδια σας είναι πιο μακριά. Είστε πιο αθλητικοί τύποι; Τα πιο κοντά και στενά μαγιό θα αναδείξουν τέλεια το γυμνασμένο σώμα σας.

Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι να διαλέξετε κάτι που σας αρέσει πραγματικά. Και που θα σας βοηθήσει να είστε αρκετά άνετα, ώστε να περνάτε ξέγνοιαστες ώρες στην παραλία.

Απάντηση