Μαργαρίτα Μιχαηλίδου: Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι όταν μιλάς με τον κόσμο

0

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ για περιοδεία μου που κράτησε 1 εβδομάδα.
Πέρασα 10 Λαϊκές Αγορές της Κορινθίας,  καταστήματα, καφενεία στα χωριά, καφετέριες, μίλησα με κόσμο στο δρόμο.

Για αρχή να πω ότι η #Ελληνική_Λύση ανεβαίνει και άλλο και το ταβάνι δεν φαίνεται! Πάρα πολλοί μου είπαν: προχωράτε, είμαστε μαζί σας!!
Οι αγρότες μας σε πλήρη απόγνωση, γενικά ο κόσμος είναι διχασμένος, σε μεγάλη απογοήτευση και κατάθλιψη. Οι μόνοι χαρούμενοι και αισιόδοξοι που συνάντησα ήταν οι κολλημένοι ΠΑΣΟΚοι – ΚΙΝΑΛ! Περιμένουν να αλλάξουν την αρχηγό τους (θέλουν τον Λοβέρδο 🤔🤪) και να ξανακυβερνήσουν- μεγαλουργησουν 😳!
Οι ΣΥΡΙΖΑιοι ούτε μιλάνε, ούτε λαλανε! Διασκέδασα βέβαια με τον τρόπο που με κοιτούσαν όταν τους έλεγα ότι έρχεται η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!
Οι ψηφοφόροι της ΝΔ θέλουν ιδιαίτερη αναφορά.
Πολλοί μου είπαν ότι ο Mητσοτάκης δεν τους εκφράζει σε προσωπικό επίπεδο, ότι περίμεναν άλλα και ζουν τώρα εντελώς άλλα πράγματα και έτσι αποφάσισαν στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν τον Κυριάκο Βελόπουλο. Μου ζητούσαν να μην τους απογοητεύσουμε. Είχα βέβαια και την άλλη κατηγορία, κομματοσκυλαιοι – κομματοκυνοι, τους δίποδα erectus. Επιτίθενται λυσσαλέα, βρίζουν, φωνάζουν. Στις Λαϊκές του Ζευγολατιου ένας κύριος σήμερα πήγε να με χτυπήσει (βρήκε το άτομο για να φοβάται και να κάνει πίσω 🤣🤣🤣🤣) Επιθέσεις σ’αυτο τον βαθμό και ένταση δεν είχα ποτέ! Σήμερα επιτέλους κατάλαβα γιατί λυσσανε τόσο! Είναι που βλέπουν ότι το κόμμα τους έκανε όλα σαν τα μούτρα του αρχηγού τους (συγνώμη για την έκφραση), ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο, ο εγωισμός τους απλά δεν τους αφήνει να ξεκολλήσουν από το κόμμα τους! Είναι σαν τους ναρκομανεις. Ενώ ξέρουν ότι κάνουν κακό στον εαυτό τους, εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Ουσιαστικά, μισούν τον εαυτό τους για αυτή την επιλογή και έτσι μισούν τα πάντα γύρω τους! Αδύναμα και δυστυχισμένα ανθρωπάκια.

Για το τέλος θέλω να σας πω για έναν παππούλη. Ένας κύριος πάνω 80 χρονών. Του έδωσα το φυλλάδιο της Ελληνικής Λύσης, του έδωσα την κάρτα μου. Τα πήρε με τρεμαμενα από την ηλικία του χέρια. Μόλις είδε την φωτογραφία του Προέδρου, έτρεξαν τα δάκρυα στο πρόσωπο του. Μου είπε κατά λέξη: τρέξε κοριτσάκι μου, τρέξε παιδί μου, κάντε κάτι  γιατί χανόμαστε! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!!
Όταν έκατσα στο αυτοκίνητο μου στο τέλος, το πρόσωπο του και τα λόγια του ήταν τόσο ζωντανά στο μυαλό μου! Έκλαψα. Δεν ντρέπομαι να το πω. ΕΚΛΑΨΑ και είπα: ο μοναδικός στον πλανήτη να μένεις παππούλη, να τρέξω για χάρη σου! Να τρέξω όσο με κρατούν τα πόδια μου, μέχρι τελικής πτώσης! Να τρέξω για τους πατεράδες και τους παππούδες μας, για τα παιδιά μας! ΟΡΚΊΖΟΜΑΙ!!!!
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!!!

Μαργαρίτα Μιχαηλίδου, Τομεαρχης Παιδείας και Ειδικής Αγωγής Ελληνικής Λύσης, Κ.Βελόπουλος.
Πολιτευτής Νομού Κορινθίας.

Απάντηση