«Πιο καραγκιόζης από σένα υπάρχει;» – «Φύγε από εδώ ρε πεινάλα»

0

Βίντεο: Με βρισιές και μπουνιές έλυσαν τις διαφορές τους στο Ωραιόκαστρο

Με κλωτσιές και μπουνιές αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες να λύσουν τις διαφορές τους κάτοικοι και παράγοντες του Ωραιοκάστρου.

Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά ενός εκ των παρισταμένων στη συγκέντρωση κατοίκων και φορέων στην αγορά κινητών και αυτοκινήτου από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου.
Η φωτιά που έκαιγε εδώ και καιρό μετά την απόφαση του δήμου να μεταφέρει την ΔΗΚΕΩ από τον Πεντάλοφο στο Παλαιόκαστρο μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε πυρκαγιά.

Αποδέκτης των κατηγοριών από τον πρώην δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο ήταν ο αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Γ. Τσολάκης. Όταν αποχώρησε ο κ. Σαραμάντος, ο κ. Τσολάκης των χαρακτήρισε «κωλοτούμπα».

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του πρώην αντιδημάρχου Κ. Δούμπαλα και το πράγμα γρήγορα ξέφυγε και εξελίχθηκε σε μπουνιές και κλωτσιές.

Ο δίαλογος των δύο ανδρών πριν τον «λόγο» να πάρουν οι μπουνιές ήταν ο εξής:

Δούμπαλας: Έλεος, σταμάτα με τις κωλοτούμπες. Πιο καραγκιοόζης από σένα υπάρχει;

Τσολάκης: Φύγε ρε πεινάλα

Δούμπαλας: Γι’ αυτό είπα ότι δεν πρέπει να ερχόμαστε εδώ. Σε μένα το είπες αυτό;

Τσολάκης: Φύγε ρε πεινάλα από εδώ…

Αντί για διάλογο ή ύβρεις ακολούθησαν μπουνιές εκατέρωθεν και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να χωριστούν οι δύο άνδρες, οι οποίοι βέβαια συνέχισαν – από απόσταση αυτή τη φορά – να αλληλοϋβρίζονται με βαρύτατες εκφράσεις.

Leave a Reply