Πηλιο:η μπαρα εκανε την διαφορα

0

1800133_545_355

Απρόβλεπτη τροπή πήρε το μπάνιο στην διάσημη παραλία Παπά Νερό. Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξαν αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από σημαντική…

Φυλακισμένοι στην παραλία Παπά Νερό, βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο λουόμενοι, που επέλεξαν τη συγκεκριμένη παραλία για μπάνιο. Εγκλωβίστηκαν με τα αυτοκίνητά τους, πίσω από την κατεβασμένη μπάρα και δεν μπορούσαν να φύγουν πριν τις δέκα το βράδυ. Οπως έγινε γνωστό, επισκέπτες που επέλεξαν την παραλία Παπά Νερό για το μπάνιο τους, πήγαν από νωρίς να πιάσουν πάρκινγκ αλλά μετά δεν μπορούσαν να φύγουν. Ο δρόμος που οδηγεί προς τη συγκεκριμένη παραλία, κλείνει με μπάρα μετά τις 11:30 το πρωί και ανοίγει μετά τις δέκα το βράδυ, προκειμένου να μην μπαίνουν αυτοκίνητα και δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ωστόσο επισκέπτες που είχαν παρκάρει από νωρίς κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν. Οι διαμαρτυρίες πολιτών που έπαθαν το ίδιο κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Απαράδεκτη η κατάσταση. Κλείνουν τη μπάρα για να μην υπάρχει συνωστισμός και καλά κάνουν. Απαγορεύεται η είσοδος μετά τις 10 το πρωί και πάλι καλά κάνουν. Αλλά να απαγορεύεται και η έξοδος;», ανέφερε εξοργισμένος επισκέπτης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεν ταμπέλα, αλλά «είναι με μικρά γράμματα χωμένη στη γωνία. Δεν της δίνεις σημασία εκεί που είναι».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSIΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ερωτηθείς για το θέμα, ο δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου Πατής Κουτσάφτης, υπογράμμισε ότι ο δρόμος κλείνει με μπάρα, μετά από απόφαση όλων στην περιοχή και έκδοση κανονιστικής απόφασης. Οπως σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης, έως και πέρσι υπήρχε υπάλληλος που ανοιγόκλεινε την μπάρα, αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες ότι δεν ήταν συνεχώς στο πόστο του. «Φέτος, οι επαγγελματίες της περιοχής αποφάσισαν να βγάλουν κάρτες για τη λειτουργία της μπάρας. Θα μπορούσαν οι λουόμενοι να απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία, είτε ξενοδόχο, είτε εστιάτορα για να ανοίξει η μπάρα», σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

Leave a Reply