Κρήτη: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του το κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ

0

7878_540_355

Στο πλευρό του μόλις 20 μηνών κοριτσιού βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτές της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, έπειτα από επίθεση ροτβάιλερ.

Η γενική κλινική κατάσταση της μικρής είναι καλή, και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται ωστόσο οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα από το άγριο σκυλί. Μάλιστα σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί αν το παιδί θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να σωθεί το μάτι του.

Σχηματίζεται δικογραφία

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Αγιο Νικόλαο σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε στα καλά καθούμενα, στο παιδί.

Πηγή: ekriti

Leave a Reply