Πάσχα με χαμόγελα φέτος στο MARE WEST

0

image

Φέτος το Πάσχα, το MARE WEST υποδέχεται την άνοιξη με κέφι & δραστηριότητες για τους μικρούς του φίλους!
(Κόρινθος, 18 Απριλίου 2016): Το εμπορικό πάρκο Mare West, με ανοιξιάτικη διάθεση, υποδέχεται το Πάσχα με μοναδικές εκπλήξεις και δραστηριότητες για τους μικρούς του φίλους. Από το Σάββατο 23 Απριλίου έως και το Σάββατο 30 Απριλίου, οι μέρες γεμίζουν με παιχνίδι και διασκέδαση, ενώ από την Κυριακή 24 Απριλίου κάνει την εμφάνισή του και ο Happy Bunny, που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές!
Διαγωνισμοί, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, πασχαλινές ιστορίες, μπαλονοκατασκευές, face painting, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, κατασκευή λαμπάδων, χορός, ιστορίες και ζωγραφική είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα κάνουν τη φαντασία των μικρών και μεγάλων φίλων του MARE WEST να ταξιδέψει σε ανοιξιάτικα μονοπάτια.
Παράλληλα, όλη την εβδομάδα, ο Happy Bunny θα σκορπίσει με το κέφι και τα παιχνίδια του χαμόγελα, αλλά και θα παρασύρει μικρούς και μεγαλύτερους φίλους… σε ένα μοναδικό κυνήγι πασχαλινών αυγών!
Όλες οι εκδηλώσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες του MARE WEST με διαδραστικές δραστηριότητες, ενώ το παιχνίδι θα μπορεί πάντα να συνεχιστεί και στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων!
Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από το Σάββατο 23 Απριλίου έως και το Σάββατο 30 Απριλίου, πρωί και απόγευμα, μεταξύ 11.00 – 14.00 και 17.00 – 20.00. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο link http://www.marewest.gr/

Η άνοιξη είναι εδώ και η φαντασία ζωντανεύει φέτος το Πάσχα στο MARE WEST.

MARE WEST, μην πας μακριά… τα πασχαλινά χαμόγελα είναι εδώ!

Απάντηση