Ο συνήγορος του Πολίτη στην Κορινθο

0

image

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για παρουσία της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Πολίτη» σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχει ξεκινήσει πρόγραμμα επισκέψεων στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.
Αντιπροσωπεία πρόκειται να επισκεφθεί και την Κόρινθο, προκειμένου να έλθει σε επαφή με τους πολίτες και τα στελέχη των δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής, με σκοπό να τους ενημερώσει για την αποστολή και το έργο της Αρχής. Η εν λόγω ενέργεια υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Οικονομικού Χώρου για την αλληλεγγύη  και την Κοινωνική ένταξη στην Ελλάδα (2009-2014).
Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη , 20 Απριλίου 2016, στις 9.30 π.μ., στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορινθίων, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση του Συνηγόρου του πολίτη με εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Δήμου Κορινθίων και των λοιπών Δήμων του Νομού Κορινθίας, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και άλλων φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα της περιοχής.  
Είναι μια ευκαιρία συνάντησης  της Αρχής με εκπροσώπους των φορέων της περιοχής για θέματα που απασχολούν τους πολίτες στις σχέσεις τους με δημόσιες υπηρεσίες, ιδιαίτερα στις παρούσες συνθήκες. 
Επίσης την ίδια ημέρα, η αντιπροσωπεία του Συνηγόρου του πολίτη με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Καρύδη, θα δέχεται πολίτες που επιθυμούν να καταθέσουν αναφορές ή να ζητήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν.

image

Απάντηση