Πάνω από τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο

0

ImageHandler

Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα και συγκεκριμένα στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου τους 27 – Σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν, δίνοντας όμβρους ή μπόρες τοπικού χαρακτήρα στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 28 στην Ήπειρο, από 12 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 30 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 34 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 15 έως 27 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει ενισχυμένο δυτικό ρεύμα με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Αττική

Καλό και ζεστό καιρό με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ

Leave a Reply