Πάντα κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται

0

eleni23-700x402

Οι αποχαιρετισμοί και τα φινάλε δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση στην διαχείριση του συναισθήματος, έστω κι αν αυτό σημαίνει ένα δίμηνο διακοπές και ξεγνοιασιά. Έστω κι αν πρόκειται για την αρχόντισσα της μεσημεριανής ζώνης την Ελένη Μενεγάκη, που είναι πάντα επιτυχημένη και ζει σε στέρεο έδαφος. Η εκπομπή Ελένη, όπως και όλες οι ψυχαγωγικές, έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια, όπως κάθε χρόνο, έκανε την αποφώνηση.

Μια αποφώνηση που δεν της φαινόταν αλλά έκρυβε αρκετή συγκίνηση και στο τέλος των λόγων της, λίγο πριν πέσει το σήμα για τελευταία φορά φέτος, είδαμε την παρουσιάστρια να δακρύζει.

«Κάπου εδώ πρέπει να κλείσουμε. Κατ΄αρχήν να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν κοντά μας. Ξανά μαζί στη χειμερινή σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της εκπομπής, τα παιδιά που ξέρετε, γιατί πραγματικά τα δώσαν όλα. Αλλά και όλο τον κόσμο που δουλεύει εδώ, γιατί είμαστε παραπάνω από αυτό που φαντάζεστε. Είμαστε πάρα πολλοί, με άλλους πολλά χρόνια μαζί, με άλλους πιο λίγα. Πάντα κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται, ποτέ δεν είναι εύκολο αυτό γιατί οι σχέσεις που χτίζουμε έχουν βάθος και συναίσθημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τις ψυχές που έχουν καταθέσει όλοι μου οι συνεργάτες. Να είμαστε καλά, σας αγαπώ και πολύ θα χαρώ όταν θα έρθει η στιγμή να ξαναείμαστε όλοι μαζί εδώ. Εμείς κι εσείς. Καλό καλοκαίρι».

Leave a Reply