Μας ήρθε η παρακάτω ανακοίνωση από τον κ. Βασίλη Πανταζή:
Επειδή και εγώ διαβάζω στον τοπικό τύπο δημοσιεύματα που με εμπλέκουν, καλόπιστα θέλω να πιστεύω, σε σενάρια συνεργασίας με τον νυν πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, θεωρώ ότι είναι πρέπον να ξεκαθαρίσω τη θέση μου αν και ουδόλλως απασχολεί τους δοκιμαζόμενους από τα μνημόνια συμπολίτες μου , μνημόνια στα οποία τον οδήγησαν άθλιες πολιτικές που εφάρμοσαν καιροσκόποι πολιτικοί. 

Εκτιμώ σαν επιστήμονα και σαν άτομο και τον νυν πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου καθώς και ορισμένους που ανήκουν στο συνδυασμό του δημάρχου αλλά άλλο πράγμα οι κοινωνικές σχέσεις και άλλο οι πολιτικές συνεργασίες. 

Σε ότι με αφορά για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ ακόμη να πάρω θέση. Ας είμαστε καλά στην υγεία μας όλοι μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα και θα δω τότε τις επιλογές μου και θα αποφασίσω. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας μου σε κάθε επίπεδο με όσους στηρίζουν ενεργά τα σύστημα Πνευματικού το οποίο αγωνίζομαι μαζί με στελέχη του συνδυασμού “Συμμαχία Πολιτών” να κατεδαφίσω. Και βέβαια όσα γράφονται για “δαχτυλίδια” και διάφορα άλλα φαιδρά δεν υπάρχει λόγος να σχολιαστούν.