Παλεύουν να βρουν «χρυσή τομή» για τα τηλεοπτικά ΕΡΤ και Nova

0

Θολό παραμένει το τοπίο στα τηλεοπτικά της Super League, με τη Nova και την ΕΡΤ να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το ζήτημα που «καίει» της ομάδες, ενόψει της νέας χρονιάς.

Στόχος τόσο της δημόσιας τηλεόρασης, όσο και του συνδρομητικού καναλιού, είναι να βρουν την «χρυσή τομή» και να πάνε σήμερα το μεσημέρι με συγκεκριμένη πρόταση στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Η ΕΡΤ ζητάει ένα πακέτο 30 παιχνιδιών στην χρονιά, με ένα «καλό παιχνίδι» κάθε αγωνιστική και προσφέρει για αυτό το λόγο το ποσό των 3 εκ. ευρώ και επιπλέον 1 εκ. ευρώ για τη Football League.

Στην ΕΡΤ θέλουν να διεκδικήσουν και ένα κομμάτι από την Ευρωλίγκα τα δικαιώματα της οποίας έχει αποκλειστικά η Nova ως το 2020, προσφέροντας 1,8 εκ. ευρώ, αλλά αυτό μοιάζει μάλλον ανέφικτο.

Επιπλέον, νερό στο κρασί του, όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων, αναμένεται να βάλει ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι έτοιμος να δώσει το «ΟΚ» στο παραμείνουν και του χρόνου 16 οι ομάδες στο πρωτάθλημα, αν και την τελική απόφαση για την εμπλοκή της ΕΡΤ θα πάρει η κυβέρνηση και ο Νίκος Παππάς.

Leave a Reply