Οι top συνδυασμοί με τιράντες για το ανδρικό ντύσιμο

0

Θεωρείται ένα από τα πιο μοντέρνα αξεσουάρ διότι πρωταγωνιστούν στο ανδρικό ντύσιμο τις τελευταίες σεζόν, γι αυτό δεν μπορεί να λείπει από τη δική σας ντουλάπα!

Οι ανδρικές τιράντες κυριαρχούν ανά περιόδους στις τάσεις της μόδας και έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς χάρη στην πρακτικότητα αλλά και το στιλ που καταφέρνουν να δημιουργούν. 

Αν δε, τις συνδυάσετε σωστά, και βάλετε φαντασία και δημιουργικότητα στα outfits σας, έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ολόκληρο το look σας, συνεισφέροντας σε μία μοντέρνα και πιο «σοφιστικέ» εμφάνιση. 

Χρειάζεται όμως, προσοχή στον τρόπο που θα τις συνδυάσετε με τα outfits σας, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει όσο πιο κολακευτικό γίνεται.

4 χρήσιμα tips για να φορέσεις σωστά τις τιράντες

Να επιλέξετε τιράντες με κλιπς ή για κουμπιά;

Οι τιράντες με μεταλλικά κλιπς προσαρμόζονται σε κάθε στιλ και ταιριάζουν με κάθε είδους παντελονιού γι αυτό συνήθως θεωρούνται πιο casual. Επιλέγοντας τιράντες που κουμπώνουν σε εσωτερικά κουμπιά του παντελονιού δημιουργείτε πιο αυθεντικό look, γι αυτό καλύτερα είναι να τις επιλέγετε για επαγγελματικά ραντεβού και επίσημες περιστάσεις.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο παντελόνι

Όταν επιλέγετε κατάλληλο παντελόνι για να το φορέσετε με τιράντες, χρειάζεται να δώσετε προσοχή στο ύψος του καβάλου του. Είναι απαραίτητο το παντελόνι να διαθέτει regular γραμμή για να προσαρμόζονται κατάλληλα και οι τιράντες. Συστήνεται να αποφύγετε τα πολύ χαμηλά ή τα πολύ στενά παντελόνια διότι δεν ταιριάζουν με τις τιράντες, καθώς «χάνεται» ο πρωταρχικός τους σκοπός: να συγκρατούν δηλαδή το παντελόνι, εν είδιε ζώνης.

Οι τιράντες δεν συνδυάζονται με ζώνη!

Ακριβώς λόγω του ότι οι τιράντες αντικαθιστούν την ζώνη, διότι εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, δεν γίνεται να φορεθούν μαζί τα δύο αξεσουάρ. Πρόκειται για έναν απαράβατο κανόνα του ανδρικού στιλ διότι αν φοράτε τιράντες και επιλέξετε να βάλετε και ζώνη, το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει ακόμη και αστείο! 

Οι τιράντες φοριούνται πάντα με σακάκι; 

Αν σκοπεύετε να φορέσετε τιράντες και επιδιώκετε να συνδυάσετε ένα σακάκι για λόγους στιλ ή καιρικών συνθηκών, προσέξτε μια σημαντική παράμετρο: μην το κουμπώσετε. Οι τιράντες από τη φύση τους προσδίδουν νεανικότητα και ανεμελιά τις οποίες το ανοιχτό σακάκι επιτρέπει, ανάλογα με τις κινήσεις που κάνετε, να φανούν. Συνδυάστε με άνεση σακάκι με τις τιράντες σας και εισπράξτε στο έπακρο τον θαυμασμό όσων σας συναντούν. 

Οι καλύτεροι συνδυασμοί με τιράντες για να ξεχωρίζετε

Αν επιθυμείτε να εντάξετε τις τιράντες στο καθημερινό σας look, συστήνεται να επιλέγετε τιράντες με κλιπς καθώς είναι ευκολοφόρετες εφαρμόζοντας ιδανικά σε κάθε παντελόνι. Συνδυάζονται δε πιο άνετα, καθώς δεν υπόκεινται σε αυστηρούς «κανόνες» και περιορισμούς.

Η πιο ασφαλής επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα ζευγάρι μονόχρωμες τιράντες σε όποια απόχρωση σας ικανοποιεί βάσει προσωπικού γούστου και το συνδυάσετε με ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο ή ακόμη και T-shirt.

Σε επαγγελματικές συναντήσεις επιλέξτε να φορέσετε πιο κλασικές τιράντες -με κανονικό φάρδος και με διαχρονικά μοτίβα- τις οποίες έχετε την ευκαιρία να συνδυάζετε με πουκάμισο και κοστούμι.

Αν η περίσταση που θέλετε να παρευρεθείτε είναι επίσημη, τότε καλύτερα να επιλέξετε τιράντες με δερμάτινα κουμπώματα, οι οποίες φέρουν διαχρονικά μοτίβα για να δημιουργείτε κομψής και λιτής αισθητικής ντυσίματα.

Απάντηση