Οι Ελληνοαμερικανίδες που μιλούν για έξυπνες επενδύσεις σε Cryptos και ακίνητα σε καιρό πολέμου

0

Η Mαρία Κόντος και η Αναστασία Παπακωνσταντίνου είναι δυο γυναίκες που ωθούν τον κόσμο σε έξυπνες επενδύσεις. Ονειρεμένα ακίνητα σε όλον τον κόσμο και ψηφιακή τέχνη που αγοράζεται μερικά δολάρια και μπορεί να μεταπουληθεί εκατομμύρια, ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία όπως αυτή, με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα κτηματομεσίτης Μαρία Κόντος (Maria Contos) έχει σαν έδρα της τη Washington D.C. και σε συνεργασία με την TTR Sotheby’s International Realty βοηθά τους φίλους και πελάτες της με το referral system να πωλήσουν ή να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους σε όλη την υφήλιο.
Συνεργάζεται με τους καλύτερους μεσίτες κάθε χώρας για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο γραφείο της στη Washington DC γίνονται τακτικά συναντήσεις ή zoom meetings με άλλα γραφεία και συνεργάτες της εταιρείας στην Αμερική προκειμένου να ενημερώνονται στο πώς ανταποκρίνεται η κτηματαγορά στα επιτόκια, την ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση ή την περιορισμένη προσφορά.

Real Estate – Σταθερή αξία

Στην Αμερική τα ιστορικά χαμηλά επιτόκια και η πανδημία εκτόξευσαν τη ζήτηση για την αγορά δεύτερης και τρίτης κατοικίας, ειδικά σε ζεστούς προορισμούς ανά την υφήλιο. Η κατοικία απέκτησε υπεραξία αφού πολλοί στράφηκαν στην τηλεργασία. Στο Μαϊάμι αυξήθηξαν οι τιμές και οι πωλήσεις των ακινήτων κατά περίπου 35%-50% τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Εταιρείες όπως η Bentley Motors, η εταιρεία Κρυστάλλων Baccarat, η Four Seasons, τα Ritz Carlton στρέφονται πλέον στην κατασκευή πολυτελέστατων διαμερισμάτων με services ξενοδοχείου, υψηλότατα κοινόχρηστα και παράδοση μέσα στην επόμενη διετία.

Ολόκληρη η υφήλιος το έχει ρίξει στην αγορά κατοικιών

Στο Los Angeles, στο Palm Springs, στο Austin, στο Τέξας και στη Hawaii, αντίστοιχα, είδαμε μεγάλες αυξήσεις στις πωλήσεις ακινήτων. Το Manhattan στη Νέα Υόρκη είναι σταθερή αξία αφού τα διαμερίσματα απευθύνονται σε ιδιαίτερα ευκατάστατους Αμερικανούς αλλά και πολύ πλούσιους πελάτες από όλο τον κόσμο που τα έχουν σαν 3η ή 4η κατοικία τους.πηγή

Leave a Reply