Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΡΑΒΑ “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ – THE JOURNEY”

0

Το πιο φωτεινό ταξίδι ξεκινά στο City Link. Όταν η τέχνη γίνεται φως, ελπίδα και δύναμη.

O Σύλλογος Θυάτειρα συναντά τη μοναδική τέχνη του εικαστικού Λάζαρου Μαράβα στο City Link, Αμερικής 4 στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, σε μία ξεχωριστή έκθεση όπου μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Από την Κυριακή 19 Δεκέμβρη έως τις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους, 20 μεταλλικές διάτρητες κατασκευές μαύρου χρώματος με φως που σχηματίζει πόλεις, χωριά και νησιά προκειμένου να αποτυπωθεί η παρουσία του ανθρώπου σε αυτά, περιμένουν να βρουν μία φιλόξενη θέση στη ζωή και τον προσωπικό χώρο όποιου αγαπά όχι μόνο την τέχνη αλλά και “Το ταξίδι”.

Έργα υψηλής αισθητικής που διατρέχουν τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Μόσχα, το Παρίσι και το Σαν Φρανσίσκο, για να αποκτήσουν νησιωτικό φως στην Άνδρο, τις Σπέτσες, την Αίγινα, τη Μύκονο και την Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τον Λάζαρο Μαράβα “το τοπίο την ημέρα βγάζει άρωμα αλλά το βράδυ ήχο”.

Mε την ευγενική χορηγία του καλλιτέχνη, μέρος των πωλήσεων θα διατεθεί για την αγορά – αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 15.30 για τα εγκαίνια της έκθεσης “Το ταξίδι” του εικαστικού καλλιτέχνη Λάζαρου Μαράβα με την ευχή αυτές οι γιορτές να φωτίσουν τις ψυχές των ανθρώπων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ ΚΑΙ CITY LINK

Λεζάντες

1. O Σύλλογος Θυάτειρα συναντά τη μοναδική τέχνη του εικαστικού Λάζαρου Μαράβα στο City Link, Αμερικής 4 στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, σε μία ξεχωριστή έκθεση όπου μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

2. O Σύλλογος Θυάτειρα συναντά τη μοναδική τέχνη του εικαστικού Λάζαρου Μαράβα στο City Link, Αμερικής 4 στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, σε μία ξεχωριστή έκθεση όπου μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

3. O Σύλλογος Θυάτειρα συναντά τη μοναδική τέχνη του εικαστικού Λάζαρου Μαράβα στο City Link, Αμερικής 4 στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, σε μία ξεχωριστή έκθεση όπου μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

4. O Σύλλογος Θυάτειρα συναντά τη μοναδική τέχνη του εικαστικού Λάζαρου Μαράβα στο City Link, Αμερικής 4 στην καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, σε μία ξεχωριστή έκθεση όπου μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Leave a Reply