Ο Κύριος Μπάμπης Ντόλκας

0

image

Το κείμενο αυτό είναι για λίγους.
Δε σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες δημοσιεύσεις αφού είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες τακτικές να “φωτογραφίζουμε” πρόσωπα και να αυτοικανοποιουμαστε με την παρέα μας για το τι γράψαμε και πόσο λίγοι μπορούν να καταλάβουν αυτό που σαν “σοφοί” γράψαμε.
Όμως το συγκεκριμένο αποτελεί μια υποχρέωση που είναι προϊόν της συνύπαρξης στο χώρο με το συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο Μπάμπης Ντόλκας είναι ο άνθρωπος πίσω από το Fresh Press. Ήρθε στην περιοχή μας μετά από μια καριέρα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει σταδιοδρομία του. Αυτό το κάνει με ΗΘΟΣ. Και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει από τα μανιτάρια που ξεφυτρώνουν για να κάνουν νταλαβερι, να τα πάρουν και να εκτελέσουν συμβόλαια.
Έχει σεβασμό σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν τα μισά του χρόνια και το πιο σημαντικό ψήγματα της πείρας του και όμως με χαρά μοιράζεται τη σοφία του.
Μπορεί το στυλ μας να είναι τελείως διαφορετικό όμως δε μπορώ να μην παραδεχτώ ότι η δουλειά που κάνει είναι αξιόλογη.
Με αφορμή την απόφαση του εκλογοδικειου είχα γράψει για σελίδες που προσπαθούν να μπουν στο χάρτη με πηχαιους τίτλους για να τραβήξουν κλικ. Σε αυτές δεν έβαζα και το Fresh Press όμως στο άρθρο δε γινόταν σαφές. Πληροφορίες που μπορεί να είναι λάθος ολοι μας λαμβάνουμε και μπορεί κάποιες από αυτές μάλιστα να τις μεταφέρουμε λέγοντάς με επιφύλαξη προκειμένου να μη χάσουμε την πρωτιά.
Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός και έτσι δεν έχει χρειαστεί να ανακαλέσω σε μια πορεία 17 ετών παρά ένα , δύο δημοσιεύματα όμως σε όλους τυχαίνει και σίγουρα θα τύχει και στο μέλλον.
Καλή συνέχεια λοιπόν στο Fresh Press με δύναμη.

Leave a Reply