Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, οι αυθαιρεσίες στην παραλιακή ζώνη και η επίθεση σκυλιών

0

αρχείο λήψης (2)

Την αυθαιρεσία που επικρατεί στα νότια προάστια καταγγέλλει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, κοινοποιώντας μάλιστα επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αρχηγό της αστυνομίας και τον δήμο Παλαιού Φαλήρου, ενώ αναμένεται να κινηθεί και νομικά.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, τα ξημερώματα της 2ας Ιουλίου πήγε στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, όπου συχνά γίνονται πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη άδεια για αυτό. Ο σκοπός του βουλευτή ήταν να ελέγξει από που γίνεται η ηλεκτροδότηση των ηχείων, και όταν διαπίστωσε ότι αυτό γίνεται από κοντέϊνερ του δήμου, ζήτησε τον λόγο.

Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου

Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου

 

Το επίμαχο κοντέϊνερ

Το επίμαχο κοντέϊνερ

Εκείνη τη στιγμή, ο υπεύθυνος του χώρου, όπως καταγγέλλει, έδωσε εντολή στα δύο σκυλιά του να του επιτεθούν, όπως και έγινε, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο βουλευτής κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία όπως λέει έδειξε εξαιρετικά απρόθυμη στάση για να επιληφθεί του περιστατικού, ως όφειλε.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο βουλευτής μετά την επίθεση των σκυλιών

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο βουλευτής μετά την επίθεση των σκυλιών

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας στηλιτεύει την αντίδραση των αρχών και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται βραδινά πάρτι στην παραλία του δήμου, χωρίς να υπάρχει άδεια για κάτι τέτοιο.

Δείτε τη μαρτυρία του:

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία του:

πηγη

Leave a Reply