Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

0

Του Κ. Ταγαρα
image

Φίλες και φίλοι,
Αποτελούμε, χωρίς αμφιβολία, την πιο τυχερή γενιά του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Είμαστε μάρτυρες μιας κυβερνητικής πολιτικής,η οποία το μόνο συναίσθημα που δεν μας προκαλεί είναι η πλήξη. Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου οδηγεί τη χώρα ένα βήμα παρακάτω από το χείλος του γκρεμού στο οποίο η ίδια την έφερε. Παρ’όλα αυτά, όποιος ακούει τις δηλώσεις των ηγητόρων μας οφείλει να βγει στο Σύνταγμα και να πανηγυρίσει.Γιατί πάνω απ’ όλα “Κερδάμε σύντροφοι”.
Κάθε νοήμων άνθρωπος όμως έχει μάτια και βλέπει. Η αγορά καταρρέει(τα λουκέτα είναι καθημερινότητα πια),το βιοτικό επίπεδο υφίσταται συνεχείς επιθέσεις σοσιαλιστικού τύπου, ενώ οι φόροι επισκέπτονται την τσέπη μας με μορφή χιονοστιβάδας. Ταυτόχρονα,το μέλημα της κυβέρνησης είναι να μην πίνουμε καφέ και να σταματήσουμε το κάπνισμα(τουλάχιστον πατρικό το ενδιαφέρον των υπουργών για την υγεία μας), καθώς και να μην αποκαλούμε τα παιδιά “βασίλισσα” και “πρίγκηπα”(προφανώς υπάρχει ο φόβος τα 8χρονα,όταν ενηλικιωθούν,να επιθυμήσουν την παλινόρθωση της βασιλείας λόγω βιωμάτων).
Ο Έλληνας σήμερα ζητάει μια ξεκάθαρη και αξιόπιστη λύση.Με σκοπό τόσο την οικονομική του ευμάρεια όσο και την ψυχολογική του ανάταση με την επιστροφή της αισιοδοξίας. Τη λύση αυτή πρέπει και μπορεί να δώσει μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης.Απαλλαγμένη από τα λάθη αλλά και τα βαρίδια του παρελθόντος και με γνώμονα το συμφέρον του λαού μέσω μίας φιλελεύθερης,δημοκρατικής και πάνω απ’όλα δίκαιης πολιτικής και κοινωνικής μεταρρύθμισης.Τώρα είναι η ώρα.Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να ατενίσει ξανά το μέλλον με αισιοδοξία.Τώρα είναι η στιγμή η Νέα Δημοκρατία να τη βγάλει από το σκοτεινό τούνελ της Αριστεράς και να την οδηγήσει στην απαρχή μιας νέας σύγχρονης,ρεαλιστικής και υπερήφανης πορείας.

Κωνσταντίνος Ταγαράς
Γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
Δήμου Κορινθίων

Απάντηση