Δεμα θανατου στη δικαστικο που `καθισε` την Χρυση Αυγη στο σκαμνι

0

Κυριολεκτικά άγιο είχε η γνωστή από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πρόεδρος Εφετών, η οποία έλαβε σήμερα στο γραφείο της στο Εφετείο ένα δέμα με παραλήπτη την ίδια. Η ίδια αποφάσισε να μην ανοίξει το δέμα στο γραφείο της και έτσι πήγε στο σπίτι της στο Χολαργό. Ωστόσο, ευτυχώς η δικαστικός θεώρησε αμέσως ύποπτο το δέμα και αποφάσισε να μην το ανοίξει και να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο μαζί με κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και εξέτασαν το δέμα.

Μέσα στο δέμα υπήρχαν τρεις ναυτικές φωτοβολίδες με συνδεσμολογία οι οποίες ως γνωστόν περιέχουν κόκκινο μπαρούτι, προκειμένου να βγάζουν μεγάλη φλόγα. Μάλιστα, ο μηχανισμός αυτός θεωρείται από την αστυνομία ιδιαίτερα εξελιγμένος.

Εάν η δικαστική λειτουργός άνοιγε το δέμα τότε είναι σίγουρο πως θα τραυματιζόταν σοβαρά και ο εκρηκτικός μηχανισμός θα της προκαλούσε σοβαρότατα εγκαύματα.

Πρόκειται για την πρόεδρο Εφετών, η οποία ήταν πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών η οποία αποφάσισε την παραπομπή της Χρυσής Αυγής σε δίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt στο δέμα υπήρχε ένα βιβλίο το εσωτερικό του οποίου ήταν σκαμμένο και μέσα βρισκόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός. Αυτή η μέθοδος μοιάζει με εκείνη που είχε χρησιμοποιήσει η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας, όπου υπήρχε και εμπλοκή του τρομοκράτη, Χριστόδουλου Ξηρού.

Ωστόσο, τόσο ο μηχανισμός, τα υλικά, αλλά και η συνδεσμολογία δεν έχει ουδεμία σχέση με τη μέθοδο αυτής της οργάνωσης, γεγονός που έχει μπερδέψει την αστυνομία.

πηγη

Leave a Reply