Νίκος Σταυρέλης:Με 2 βαθμούς και υγρασία δεν ανάβει μόνη της προφανώς η φωτιά

0

Αίσθηση και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει ανάρτηση του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ Δημιουργίας Νίκου Σταυρέλη σήμερα το πρωί με την οποίαν γνωστοποιεί τη φωτιά που ξέσπασε χθες στο σπίτι του στο Αλαμάνο.

Ο Νίκος Σταυρέλης ευχαριστεί όσους πάσχισαν και κατάφεραν να αποτρέψουν την καταστροφή,  κατοίκους του χωριού και πυροσβέστες αφήνει όμως και ξεκάθαρες υπόνοιες για εμπρησμό.

Γράφει στο χρονολογιό του στο Facebook

Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου και τους κατοίκους του Αλαμάνου , τον Αποστόλη,τη Βούλα και τα άλλα παιδιά για τις προσπάθειές τους να κατασβέσουν τη φωτιά στο σπίτι μου στο χωριό.
Βράδυ 9,30 μμ με 2 βαθμούς θερμοκρασία και πολλή υγρασία προφανώς δεν ανάβει μόνη της η φωτιά.Ποιο διεστραμμένο μυαλό το σκέφτηκε,τι να πω.Τα λόγια περιττεύουν.
Βαθύτατα υποχρεωμένος τους ευχαριστώ.
Χάρις στην έγκαιρη επέμβαση τους ευτυχώς το σπίτι δεν έγινε παραναλωμα του πυρός.”

Κάτω από την ανάρτηση δεκάδες φίλοι και πολίτες ρωτούν και εκφράζουν την συμπαράσταση τους στο Νίκο Σταυρέλη και την οικογένειά του, αυτά άλλωστε είναι περιστατικά καταδικαστέα, εφόσον βέβαια έχουν προκληθεί με πρόθεση.

Το περιστατικό όπως συμβαίνει σε κάθε ένα, ερευνάται από την Πυροσβεστική υπηρεσία και πραγματικά το πόρισμα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Leave a Reply