Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ»

0

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Μιζιθράς στο Λουτράκι. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε άμεσα σε σώμα και το αποτελούν οι:

_MG_0389Ιωάννα Δαβλέρη, Πρόεδρος
Νίκος Μαντάς, Αντιπρόεδρος
Κατερίνα Ζιαζιά, Γραμματέας
Πάνος Παπαγιαννακόπουλος, Ταμίας
Γιώργος Γουγάς, Μέλος.

Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη η Τζωρτζίνα Αναγνωσταρά.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αντικατέστησε το προσωρινό Δ.Σ. που συστήθηκε με τη δημιουργία της Λέσχης, προκειμένου να «τρέξει» όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Η δημιουργία της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» έγινε με σκοπό να συνδέσει τους φίλους του κρασιού και να καλύψει ζητήματα επικοινωνίας, πληροφόρησης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας του οινόφιλου κοινού. Ειδικά για την Κορινθία, όπου το κρασί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και του πολιτισμού των ανθρώπων της. Με πρωταγωνιστή το φημισμένο Αγιωργήτικο και τη μακραίωνη ιστορία του, με πλήθος οινοποιείων στη Νεμέα και την ευρύτερη περιοχή, που συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους, με κρασιά που στέκονται επάξια στο ύψος των διεθνών προδιαγραφών ποιότητας και ανταγωνισμού και με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, η Κορινθία διαθέτει κοινό που αγαπά το κρασί και αποκτά πια τη Λέσχη που θα του προσφέρει τη γνώση και την εκπαίδευση γύρω από αυτό.

Στις δραστηριότητες της Κορινθιακής Λέσχης Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» θα περιλαμβάνονται πλήθος εμπειριών οινικού περιεχομένου, όπως:

* Επισκέψεις και ξεναγήσεις σε αμπελώνες και οινοποιεία εντός και εκτός των συνόρων του νομού Κορινθίας

* Διοργανώσεις ειδικών γευστικών δοκιμών οίνων ή γαστρονομικών γευμάτων σε οινοποιεία ή άλλους χώρους φιλοξενίας κρασιού

* Διοργανώσεις σεμιναρίων Οινογνωσίας – εκπαίδευση επαγγελματιών του κρασιού και οινόφιλου κοινού (κυλιόμενα σεμινάρια για αρχάριους και προχωρημένους)

* Διοργανώσεις οινικών εκδηλώσεων σε συνδυασμό με άλλες πολιτιστικές, λαογραφικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες

* Διοργανώσεις ειδικών θεματικών βραδιών με αφορμή το κρασί κ.α.

* Πληροφόρηση για θέματα που αφορούν στο κρασί σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο

* Ειδικά προνόμια – εκπτώσεις σε χώρους, εκδηλώσεις και προϊόντα σχετικά με το κρασί

Για εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν περισσότερα για το μαγικό κόσμο του κρασιού, είναι ευπρόσδεκτοι να εγγραφούν στην Κορινθιακή Λέσχη Οινοφίλων «ΕΥΟΙΝ ΕΥΑΝ» και να απολαύσουν τα αποκλειστικά προνόμια που τους παρέχει. Η εγγραφή στο Σύλλογο είναι συμβολική και ορίζεται στο ποσό των δέκα (10,00) ευρώ και καταβάλλεται εφάπαξ. Η ετήσια συνδρομή κάθε μέλους ορίζεται στα είκοσι (20,00) ευρώ, για τη χρονική περίοδο (ή τμήμα της) από 01/01 έως 31/12 κάθε έτους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε:
στα τηλέφωνα 27410-23422, 6977-451.531

Απάντηση