Σκληρή ανακοίνωση Νανόπουλου κατά ομάδας ΜΜΕ. Καταγγέλει τα “στρατευμένα” ΜΜΕ

0


Σε πρόσφατες περίεργες και αδιάφορες ως προς τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και εμού προσωπικά δηλώσεις πίστης προς τη δημοτική αρχή που απλώς αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα ουσιαστικά ζητήματα της πόλης, ουδέν σχόλιο. Καμία έκπληξη δεν μας προκαλούν .Το ποιοί χρειάζονται ανώνυμους καταγγέλλοντες, συκοφάντες, επιθέσεις και κέντρα παραπληροφόρησης ας αξιολογήσουν οι πολίτες από το διαρκές περιεχόμενο, τους μόνιμους στόχους, το ύφος και το ήθος των όσων γράφονται.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ συνεχίζει με καθαρό δημόσιο λόγο και κρίνεται από τους δημότες. Τα δήθεν “καταγγελλόμενα”, τα αστεία “γκάλοπ” αυτά που έγιναν και αυτά που μαγειρεύονται , η παραγωγή ανύπαρκτων θεμάτων και οι “ιεραποστολικού” τύπου θεατρικές παραστάσεις δεν μας αφορούν. Δημόσιος διάλογος δεν μπορεί να γίνεται με φήμες και μισόλογα .

Και ο ίδιος προσωπικά και οι συνεργάτες μου λειτουργούμε πάντα στο φως και τη διαφάνεια ,για αυτό άλλωστε δεν είχα ποτέ ούτε εγώ ούτε στενός μου συνεργάτης ιδιαίτερες συνομιλίες ,κοινωνικές συναναστροφές είτε οικονομικές σχέσεις με το περιβάλλον και ιδιοκτήτες των στρατευμένων ΜΜΕ του κ Πνευματικού κατά δήλωσή τους ( Γ.Λάμπρου, Γ.Ναστούλης , Θ.Κάππος tv super ) κλπ.

Ελπίζουμε να υπάρξει κάποτε για το κοινό καλό , ουσιαστική συμβολή όλων στην επίτευξη υγιούς και σοβαρού πολιτικού διαλόγου .

Βασίλης Νανόπουλος επικεφαλής της συμμαχίας πολιτών και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου κορινθίων
Σχόλιο ekorinthos: Μια σκληρή τοποθέτηση που αναμένεται να δημιουργήσει νέο κύμα αντιπαράθεσης μετά τα τεκταινόμενα στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Παράλληλα βλέπουμε μια πρόθεση της Συμμαχιας Πολιτών να “ξεκαθαρίσει” τις πηγές πληροφόρησης κάτι που σίγουρα θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις. Από την άλλη ως φαίνεται ο κ. Νανόπουλος και η Συμμαχία Πολιτών γενικότερα θεωρούν ότι τα συγκεκριμένα μέσα δεν πρόκειται να προβάλλουν τις θέσεις της και αυτο φαίνεται και από τις συνεντεύξεις τύπου που πλέον δεν καλούνται καν όπως ένας εκπρόσωπος τους κατήγγειλε.

Δυο χρονια πάντως πριν τις εκλογές θέλει κουράγιο να βγάλεις τέτοια ανακοίνωση γνωρίζοντας πως η αντίδραση θα είναι λυσσαλέα.

 

Απάντηση