Δουλειές με… φούντες για απότακτο αστυνομικό

0

xasis_533_355

Περισσότερα από πέντε κιλά χασίς και 44 δένδρα κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός 63χρονου απότακτου αστυνομικού, στην περιοχή Λαγανά Ηλείας.

Έχοντας συγκεντρώσει στοιχεία για τη δράση του 63χρονου, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου εντόπισαν περισσότερα από πέντε κιλά χασίς.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του σπιτιού, βρέθηκαν ακόμη 44 δένδρα κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα τέσσερα μέτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μεγαλύτερη ποσότητα της κάνναβης είχε συλλεχθεί πρόσφατα και ο δράστης την είχε κρεμάσει στο εσωτερικό του σπιτιού του και στην αποθήκη, με σκοπό να την αποξηράνει.

Ο συλληφθείς καλλιεργούσε τα δενδρύλλια στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της αποθήκης, όπου είχε τοποθετήσει πλαστικά τελάρα και μπάλες από σανό, προκειμένου να μην είναι ορατά, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της σκεπής της αποθήκης είχε αφαιρεθεί, έτσι ώστε να μπαίνει το φως του ήλιου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 63χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για κακουργηματικού χαρακτήρα υπόθεση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, φωτό από ilialive

Leave a Reply