Νανόπουλος: Και φέτος ο Δήμος Κορινθίων θα βοηθήσει το Δήμο Βέλου Βόχας

0

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε πως και φέτος θα βοηθήσει το Δήμο Βέλου Βόχας με νερό εφόσον υπάρχει η δυνατότητα και μόνο για ύδρευση.

 

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο δήμος Κορινθίων ανταποκρίθηκε άμεσα. Όμως εξαιτίας παράνομων παρεμβάσεων στο δίκτυο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά νερού, ο δήμος Κορινθίων, όπως εξήγησε ο δήμαρχος κ. Βασίλης Νανόπουλος, απαίτησε την κατασκευή ενός νέου δικτύου μήκους 3 χλμ για να εξασφαλιστεί ότι όλη η ποσότητα νερού που διαθέτει η Κορινθος φτάνει στην δεξαμενή του Ζευγολατιού και καλύπτει υδρευτικές ανάγκες.
Ο Αννίβας Παπακυριάκος εξήγησε ότι παρουσιάστηκε καθυστέρηση στην κατασκευή του δικτύου, λόγω μιας πυρκαγιάς που υπήρξε πριν λίγο καιρό σε εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών το οποίο αποτελούσε τον κύριο προμηθευτή των πλαστικών σωλήνων του δικτύου. Γι’ αυτό το λόγο το πρόβλημα της έλλειψης νερού στο Ζευγολατιό διογκώθηκε, εξαιτίας της καθυστέρησης.
Ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος με τη σειρά στις δηλώσεις του εξήγησε ότι βρέθηκε σήμερα στο πλάι του δημάρχου Βέλου-Βόχας ως κίνηση αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τόσο τον Αννίβα Παπακυριάκο όσο και προς τους κατοίκους του δήμου που δοκιμάζονται από την λειψυδρία.
Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας ευχαρίστησε τον συνάδελφό του δήμαρχο Κορινθίων και οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί σε λίγες μέρες με την μεταξύ τους αγαστή συνεργασία.

Leave a Reply