Μπήκε στο αρχείο η καταγγελία Χαϊκάλη γιατί ο ένας κατέγραφε τον άλλον και θα πάνε και οι δύο κατηγορούμενοι για αυτο!!!

0

 Οι δύο επιθεωρητές Κλουζώ (γνωστός γκαφατζής τιμωρός του εγκλήματος) προσπαθούσαν τελικά ο ένας να έχει στοιχεία για τον άλλον και πούλαγαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Οτι ήθελε ο ένας ναι έλεγε ο αλλος και το αντίθετο…Τελικά ο εισαγγελέας πήρε δυο εγγραφές κατάλαβε ότι έχει να κάνει με ξεφτέρια και αποτι φαίνεται τους πάει κατηγορούμενους για την παράνομη καταγραφή…Και μη χειρότερα!!!

 

Όπως αποφάνθηκε ο Εισαγγελέας, δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη. Στο πόρισμα εξήμισυ σελίδων του κ. Παναγιωτόπουλου, αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για άσκηση ποινικής δίωξης και κανένα στοιχείο αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος.

Επιπλέον, δεν προκύπτει ότι ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε αληθή καταγγελία και αυτό γιατί και ο κ. Αποστολόπουλος είχε παγιδεύσει τον κ. Χαϊκάλη.

Κατά τη συνάντησή τους στο Πλάζα, ο Γιώργος Αποστολόπουλος είχε τοποθετήσει συσκευή ήχου κάτω από το τραπέζι -την οποία στη συνέχεια βρήκε ο Πάνος Καμμένος όπως κατέθεσε- καθώς επίσης και κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στο ταβάνι της οροφής και δύο άτομα σε επιλεγμένη θέση για να έχει πλήρη οπτική επαφή.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο ένας κατέγραφε τον άλλον σε εκείνο το ραντεβού και πως και οι δύο το γνώριζαν.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας εκφράζει την απορία του γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος δεν προσέφυγαν στις αρμόδιες αρχές για να καταγράψουν νόμιμα τις συναντήσεις και επέλεξαν να κάνουν μόνοι τους την κατασκοπεία.

Το υλικό που κατατέθηκε δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν από τον εισαγγελέα, καθώς κρίθηκε παράνομο.

Παράλληλα, η εισαγγελία αποφάνθηκε ότι ο κ. Αποστολόπουλος δεν είχε πρόθεση προσφοράς του χρηματικού ποσού στον Παύλο Χαϊκάλη και αν ήθελε να προβεί στο κακούργημα, δεν θα έβαζε άτομα να τον παρακολουθούν, ούτε θα κατέγραφε τη συνάντηση.

Σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, η βιασύνη του βουλευτή των ΑΝΕΛ στις 6 Δεκεμβρίου να καταθέσει στην εισαγγελία, ήταν μια κίνηση αμηχανίας γιατί φοβόταν μην προλάβει ο κ. Αποστολόπουλος και καταγγείλει την υπόθεση.

Ο κ. Χαϊκάλης είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες, όπως και όλοι όσοι συμμετείχαν στην παράνομη καταγραφή (εικόνας και ήχου) της συνάντησης, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί εντός των προσεχών ημερών.

Leave a Reply