«Μου γέλασε και με τύλιξε με τα χέρια του»

0

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του επονομαζόμενου «δράκου του Αμαρουσίου» περιέγραψαν σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας οι γυναίκες που δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, με τον εισαγγελέα της έδρας να προτείνει την ενοχή του 32χρόνου, όπως και πρωτοδίκως.

Οι τέσσερις γυναίκες που κατέθεσαν σήμερα με δάκρυα στα μάτια τόνισαν πως μέχρι και τώρα, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις σκηνές βίας που έζησαν.
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μία εξ αυτών, η οποία, κλαίγοντας, περιέγραψε στους δικαστές και ενόρκους την επίθεση που δέχτηκε από τον «δράκο»:

«Πήγαινα στη δουλειά με τα πόδια. Ήμουν στη διάβαση. Είδα έναν άντρα στα δεξιά μου. Δεν έδωσα σημασία. Είχαμε απόσταση. Αισθάνομαι κάποιον να με ακινητοποιεί από τη λεκάνη. Σαν να είχα κολλήσει στο έδαφος. Μου έπιασε το στήθος. Ούρλιαζα “βοήθεια, βοήθεια” δεν με άκουγε κανείς. Με έριξε ανάσκελα. Έπεσε πάνω μου. Με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα. Με το άλλο προσπαθούσε να μου ανοίξει το παντελόνι. Κάποια στιγμή έβγαλε το χέρι από το στόμα μου και άρχισα να φωνάζω “βοήθεια”.Τότε, έρχεται ο άντρας μου. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μέχρι να τον συλλάβουν κυκλοφορούσα με ένα ξύλο στο χέρι».

Απάντηση