«Μίλησε το κινητό»

0

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τον βασικό ύποπτο. Τον άνθρωπο που θεωρούν ότι σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη στο Δεύτερο Νεκροταφείο.

Από το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες  οι αστυνομικοί έκαναν τρεις προσαγωγές υπόπτων.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον βασικό ύποπτο, τον άνθρωπο που χτύπησε 14 φορές με το μαχαίρι την άτυχη εφοριακό.

«Μίλησε το κινητό»

Οι πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο για έναν Έλληνα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ακολουθώντας το ίχνος του κινητού που φέρεται ότι αφαίρεσε από την άτυχη 32χρονη.

Το κινητό εξέπεμπε σήμα για ώρες μετά την άγρια δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Τα ίχνη από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας οδήγησαν στην περιοχή της Ομόνοιας. Εκεί εστίασαν τις έρευνες οι αστυνομικοί.

Για ημέρες συγκέντρωναν στοιχεία. Έκαναν έρευνες σε γνωστά καταστήματα όπου κλέφτες και διαρρήκτες προσπαθούν να “ξεφορτωθούν” τα κλοπιμαία. Εκεί φαίνεται ότι βρήκαν την άκρη του νήματος. Από μαρτυρίες και περιγραφές οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

Ο δράστης αρχικά φαίνεται ότι είχε εντοπιστεί σε πλάνα από κάμερες σε περιοχή κοντά στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Σε ένα σημείο απ’ όπου φαινόταν να έχει βγει από την πίσω μάνδρα του νεκροταφείου και στη συνέχεια να έχει διασχίσει τις ράγες του τρένου.

Έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν για πρώτη φορά τον ύποπτο. Ωστόσο οι εικόνες δεν ήταν πολύ κατατοπιστικές και οι αστυνομικοί κινήθηκαν με βάση το ίχνος του κινητού στα πέριξ της Ομόνοιας.

Leave a Reply