Μικρολίμανο: Χαροπαλεύει η κοπέλα στο Αττικό – Κρίσιμες ώρες και για άλλους τραυματίες – Αδίστακτος ο παρολίγον μακελάρης, δοκίμασε το καλάσνικοφ!

0

Μικρολίμανο: Χαροπαλεύει η κοπέλα στο Αττικό - Κρίσιμες ώρες και για άλλους τραυματίες - Αδίστακτος ο παρολίγον μακελάρης, δοκίμασε το καλάσνικοφ!

Επιδεινώθηκε η κατάσταση μίας κοπέλας που δέχτηκε τις σφαίρες από το καλάσνικοφ
– Σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον δράστη που έριξε “στο ψαχνό”
– Ερευνάται ο ρόλος των δύο ανδρών που του μίλησαν λίγο πριν φύγει από το κατάστημα στο Μικρολίμανο
– Αντίθετες απόψεις από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τον ανηψιό του
– Για καβγά έκανε λόγο ο ανηψιός, τον διαψεύδει ο ιδιοκτήτης
– Εν αναμονή της βαλιστικής για τυχόν “ταύτιση” του καλάσνικοφ με παλαιότερεςεπιθέσεις

Μόνο από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από την τυφλή επίθεση με καλάσνικοφ, του άνδρα που αναζητείται από την αστυνομία, μετά τα δραματικά περιστατικά στο κατάστημα του Μικρολίμανου.

Αυτό βεβαίως ισχύει για την ώρα, αφού οι πληροφορίες που έρχονται από το ρεπορτάζ δεν είναι ευχάριστες, σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Τα δυσάρεστα νέα έρχονται από το Αττικό, όπου διακομίστηκαν πέντε τραυματίες για νοσηλεία, με μία εξ’ αυτών να είναι πλέον πολύ σοβαρά και τους θεράποντες ιατρούς να ανησυχούν.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT
Οι τραυματίες του Αττικού Νοσοκομείου

 

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Στο Αττικό είχαν αρχικά διακομιστεί πέντε τραυματίες, οι οποίοι είναι πλεον τέσσερις, αφού ο ένας διακομίστηκε στο Θριάσιο, όπου τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε πλαστική στο χέρι.

Οι τρεις είναι ελαφρά και είναι ορατή η πιθανότητα να τους δοθεί εξιτήριο μέχρι την Δευτέρα, με τα καλά όμως νέα να σταματούν εδώ.

Δυστυχώς η κοπέλα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο είναι πλέον σε σοβαρή κατάσταση. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς να μην μπορούν να την σταθεροποιήσουν και να την χαρακτηρίζουν “πάρα πολύ σοβαρή”.

Ευρθός Σταυρός

Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονταν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας, 30 ετών, χειρουργήθηκε και του αφαιρέθηκε βλήμα από τον δεξί θώρακα, με την πορεία της υγείας του να εξελίσσεται ομαλά.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Ο έτερος τραυματίας, 39 χρόνων, επίσης χειρουργήθηκε με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή με τους γιατρούς να του αφαιρούν βλήμα από τον αριστερό θώρακα.

Ευαγγελισμός

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονταν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι και οι δύο στην ορθοπεδική, με το κορίτσι να έχει χτυπηθεί στον έναν από τους δύο μηρούς και όπως ανακοινώθηκε θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Το αγόρι φέρει τραύματα στο πρόσωπο από τα θραύσματα και νοσηλεύεταιο εκτός κινδύνου.

Δεν υπήρξε καβγάς, λέει ο ιδιοκτήτης

Σχετικά τώρα με τις συνθήκες του απίστευτου περιστατικού, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μικρολίμανο, λέει πως δεν έγινε κανένα περιστατικό έντασης πριν τους πυροβολισμούς, άποψη αντίθετη με εκείνη του ανιψιού του, ο οποίος νωρίτερα είχε υποστηρίξει πως έγινε καβγάς.

Ο ιδιοκτήτης, λοιπόν, αναφέρει πως ο δράστης ήταν μέσα στο μαγαζί σαν πελάτης, και μιλούσε με δύο κοπέλες οι οποίες φαίνονταν να είχαν αρκετή οικειότητα μαζί του, σαν να τον γνώριζαν ή να ήταν ομοεθνείς του.

Κάποια στιγμή χωρίς ο ιδιοκτήτης να αντιληφθεί κάποιο απρόοπτο μέσα στο μαγαζί, είδε δύο άνδρες να μπαίνουν μέσα  και να πλησιάζουν τον δράστη. Του είπαν κάτι κι έφυγαν, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφυγε κι εκείνος.

Επέστρεψε αποφασισμένος να σκοτώσει

 

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης κατέβηκε πεζός από την οδό Φιλίπου, έχοντας “κολλημένο” το καλάσνικοφ πάνω στο σώμα του, με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτο, αφού τόσο το όπλο όσο και τα ρούχα του ήταν μαύρα.

Ο δράστης, όπως λέει ο ιδιοκτήτης, αρχικά στάθηκε στην είσοδο του μαγαζιού κι αφού κοίταξε μέσα γύρισε με μέτωπο προς τη θάλασσα κι έριξε μία δοκιμαστική βολή σε μία βάρκα! Ήταν τόσο αδίσκακτος, που ήθελε να δοκιμάσει το όπλο, για να διαπιστώσει αν λειτουργεί κανονικά, πριν γυρίσει προς το κατάστημα και ξεκινήσει να πυροβολεί κατά ριπάς.

Ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως είχε αντιληφθεί τι συνέβη και το ίδιο και ο dj, ο οποίος είχε χαμηλώσει τη μουσική. Τότε φώναξε “όλοι κάτω”, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο για τους θαμώνες του καταστήματος, αφού αν έμεναν όρθιοι θα θρηνούσαμε θύματα.

Είχε συνεργούς;

 

ΦΩΤΟ newsIT
ΦΩΤΟ newsIT

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως ο δράστης διέφυγε πεζός, δεν πήρε ταξί κι εκτιμά ότι κάπου είχε αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο είχε το όπλο, ή ενδέχεται να είχε και συνεργούς.

Την ίδια ώρα, εευνάται ο ρόλος των δύο ανδρών οι οποίο λίγο πριν τους πυροβολισμούς είχαν μπει στο κατάστημα και μίληαν για λίγα λεπτά με τον δράστη που αναζητείται.

Ακόμη, οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή της βαλιστικής έρευνας, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν το καλάσνικοφ είχε χρησιμοποιηθεί και σε παλαιότερες επιθέσεις.

Leave a Reply