Μετά το ΌΧΙ τι έρχεται;

0

oxi

Σίγουρα θα περιμένετε με βάση όσα έχετε δει στα προηγούμενα άρθρα να λέμε για τράπεζες , φαρμακεία , supermarket κ.α.

Και όμως δε θα δείτε κάτι τέτοιο…

Ο Έλληνας έκανε την επανάστασή του, τις δικές του Θερμοπύλες, το δικό του 40,21 κ.ο.κ

Απο δω και πέρα τι γίνεται όμως. Επιστρέφει να ακούει τα “τοξικά ΜΜΕ” κατά δήλωση του παραιτηθέντα Γιάνη, συνεχίζει να στέκεται στις ουρές για τα 50-60 και ελπίζει για το αύριο.

Επειδή πρέπει να είμαστε ειλικρινείς δε φαίνεται στον ορίζοντα το πότε θα μπορούμε πάλι να πάρουμε από τράπεζα τα 1200 ευρώ (όσοι έχουν τέλος πάντων)

Τι προστάζει λοιπόν το πατριωτικό καθήκον σε αυτούς που έκαναν την επανάσταση…

α) Συναλλαγές με κάρτα και όσο μπορούμε δεν τραβάμε μετρητά. Ούτε πελάτες ούτε καταστήματα. Εξαιρετικά άσχημη εντύπωση μου έκανε που πηγα να πληρώσω το κινητό και δε δέχονταν κάρτες….

β) Ψωνίζουμε αυτά που έχουμε ανάγκη. Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου δε χρειάζεται να καβατζώνετε ρύζι και μακαρόνια εισαγωγής.

γ) Στηρίζουμε τα Ελληνικά προιόντα και στα τρόφιμα και στα φάρμακα και στα ρούχα (μπορεί να μας γίνει και καλό συνήθειο για όταν βγούμε από τον πανικό)

δ) Πληρώνουμε εφορία, ΔΕΗ, ταμεια κτλ. Αλλιώς τα οδηγούμε νωρίτερα στο θάνατο και η διαπραγμάτευση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

 

Ολα αυτά έπρεπε να γίνονται εδώ και χρόνια…Αλλα ποιος περίμενε ότι θα έρθει αυτή η μέρα…Ή μήπως βαθιά μέσα σου το ήξερες και εσυ…

Θύμιος Τσαρμπός

Leave a Reply