Με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκέφθηκε επιχειρήσεις του νόμου ο αντιπεριφερειάρχης

0

Στην Κόρινθο υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Βιομηχανία και Εμπόριο κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστο Δήμα, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, σε περιοδεία επισκέψεων πρότυπων επιχειρήσεων του Νομού. Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν οι βουλευτές Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς και κα Μαριλένα Σούκουλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δημήτρης Μπίτζιος.

Επισκέφθηκαν τις επιχειρήσεις ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, LANDIS+GYR Α.Ε. και Χρυσά Αυγά – Golden Eggs όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργοστασίων και στα γραφεία των βιομηχανιών. Συζήτησαν τα προβλήματα και συμμεριζόμενοι τους προβληματισμούς των επιχειρήσεων, υποστήριξαν τη γραμμή της νέας κυβέρνησης, όπου ορίζει να στέκεται δίπλα στις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και στις δράσεις νέων επενδύσεων, δημιουργώντας συνθήκες σταθερού και φιλικού περιβάλλοντος προς κάθε επιχείρηση που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής του Νομού Κορινθίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην επιτακτική ανάγκη να διευκολυνθεί με κάθε δυνατό τρόπο η στήριξη των εξαγωγών καθώς και των επιχειρήσεων που σχετίζονται με αυτές. Η αναφερόμενη «στρατηγική εξωστρέφειας» όπως χαρακτηριστικά τονίζει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων – «Είναι μία στρατηγική όπου θα οργανώνει, θα κατευθύνει και θα υποστηρίζει τις προσπάθειες των εξαγωγέων σε τομείς και αγορές όπου εντοπίζονται ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών»

Απάντηση