Άμεση ανακούφιση από αιμορροΐδες: πώς θα το πετύχεις

0

Είναι ένα ζήτημα ταμπού για τους περισσότερους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με το εν λόγω πρόβλημα υγείας, λόγω της αμηχανίας που τους κάνει να αισθάνονται στην καθημερινή τους ζωή.

 

Οι αιμορροΐδες ωστόσο, αποτελούν μια εξαιρετικά συχνή πάθηση η οποία εμφανίζεται σε 1 ανά 5 ανθρώπους στον κόσμο! 

 

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες δε, 1 στα 3 άτομα από ολόκληρο τον πληθυσμό της γης ταλαιπωρείται από αυτή την πάθηση έστω μία φορά στη διάρκεια της ζωής του. 

 

Η αιμορροϊδοπάθεια, όπως καλείται η πάθηση στις αιμορροΐδες, εξελίσσεται στο σώμα του ασθενούς και προκαλεί ενοχλητικά συμπτώματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά του, ενώ τον αναγκάζουν να απέχει σε συχνή βάση από ποικίλες δραστηριότητες. 

 

Οι ενοχλήσεις στις αιμορροΐδες είναι τόσο ισχυρές σε πολλά περιστατικά που το άτομο πιέζεται ώστε να διαμορφώνει το καθημερινό του πρόγραμμα με βάση την πρωινή ρουτίνα τουαλέτας, στην οποία όσοι υποφέρουν από αιμορροϊδοπάθεια γνωρίζουν πολύ καλά πόσο χρονοβόρα και απρόβλεπτη μπορεί να γίνει. 

 

Η διάγνωση για την ύπαρξη της αιμορροϊδικής νόσου μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από ειδικό ιατρό και σε καμία περίπτωση από τον ίδιο τον ασθενή ή κάποιον μη ειδικό. 

 

Η άμεση ανακούφιση από τις αιμορροΐδες μπορεί να επιτευχθεί και να είναι αποτελεσματική αν ο ασθενής λάβει την κατάλληλη θεραπεία για την περίπτωσή του. 

 

Πώς θα νιώσεις άμεση ανακούφιση από τις αιμορροΐδες

 

Οι αιμορροΐδες συνιστούν μια πάθηση στην οποία εκδηλώνονται ανά χρονικά διαστήματα υποτροπές, δεν είναι απαραίτητα μόνιμες και σίγουρα, σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζονται.

 

Ο ειδικός ιατρός, αφού κάνει τη διάγνωση της αιμορροϊδοπάθειας, προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες που εξατομικεύονται στις ανάγκες σας βάσει το στάδιο εξέλιξης της νόσου στο οποίο βρίσκεστε. 

 

Η πρωτοποριακή μέθοδος Trilogy με υπερήχους είναι κατάλληλη για κάθε στάδιο της νόσου, στα οποία ο ασθενής παραπονιέται για έντονες ενοχλήσεις. 

 

Πρόκειται για μία μέθοδο αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, που πραγματοποιείται πάντα σε περιβάλλον χειρουργείου για λόγους εξοπλισμού, ασφάλειας και αποστείρωσης. 

 

Η επαναστατική θεραπεία που σας προσφέρει άμεση ανακούφιση από τις αιμορροΐδες, ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 30 λεπτά και ο ασθενής δεν είναι υποχρεωμένος να νοσηλευτεί εφόσον όλα βαίνουν καλώς και ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά -κάτι που συμβαίνει στη μεγαλύτερη μερίδα ασθενών που έχουν ως τώρα θεραπευτεί. 

 

Αυτή η σύγχρονη θεραπεία, που ονομάζεται καθοδηγούμενη με υπέρηχο απολίνωση των αιμορροϊδικών αρτηριών, είναι ελάχιστα επεμβατική και ενδείκνυται και για τους τέσσερις βαθμούς αιμορροϊδων, που προκαλούν συμπτώματα. Είναι εξαιρετικά ασφαλής και εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική, ανακουφίζοντας χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον πλανήτη.

 

«Οι περισσότερες σύγχρονες θεραπείες είναι απλές και ανώδυνες» αναφέρει ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, «γι αυτό κανένας ασθενής δεν πρέπει να νιώθει φόβο αν διαγνωστεί με αιμορροϊδοπάθεια. Το ενοχλητικό πρόβλημα των αιμορροΐδων μπορεί να βρει οριστική λύση και μάλιστα, σε ελάχιστο χρόνο» συμπληρώνει ο ίδιος.

 

Επισημαίνει ακόμη, ότι τα μόνιμα αποτελέσματα δεν μπορούν παρά να εξαρτώνται από την καλή λειτουργία του εντέρου. Γι αυτό είναι σημαντικό μετά την επέμβαση, κάθε ασθενής να επιμένει στη διατροφή που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες διατροφή, να μεριμνά για την επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού του και φυσικά, να εντάξει τη συστηματική άσκηση στην καθημερινότητά του. 

Απάντηση