Με «ντου» για διορισμούς στην ΕΡΤ πάμε στο κρίσιμο Eurogroup

0

pro1431334141.9891-image-620x400

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ήταν από το πρωί έξω από το Ραδιομέγαρο και μπήκε με πορεία μέσα στο κτήριο – Οι διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στα κάγκελα και πήδαγαν τις μπάρες μέσα στην κεντρική αίθουσα για να εισέλθουν στα γραφεία

Μέσα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής βρίσκονται πλέον οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αφού πριν από λίγη ώρα άνοιξαν οι πύλες και δεκάδες άτομα πέρασαν στο προαύλιο του κτηρίου σηκώνοντας τα χέρια τους σε ένδειξη νίκης.

Συγκεκριμένα περίπου στις 10:45 δόθηκε εντολή απο την απερχόμενη διοίκηση να ανοίξει η πόρτα της οδού Μεσογείων.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μπήκαν στο κτήριο με πορεία στην κεφαλή της οποίας υπήρχαν δύο κορίτσια που κρατούσαν τη γαλανόλευκη, ενώ φωνάζαν ρυθμικά το σύνθημα «η ΕΡΤ είναι ανοικτή, είναι η φωνή καθε αγωνιστή». Μέσα στην κεντρική αίθουσα, οι εργαζόμενοι πήδαγαν τις μπάρες για να εισέλθουν στα γραφεία, καθώς για να ανοίξουν αυτές χρειάζεται ειδική κάρτα.

Στα σκαλοπάτια του Ραδιομεγάρου συγκεντρώθηκαν συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ οι οποίοι μίλησαν για μία νίκη στην οποία δεν πρέπει να καθησυχαστούν αλλα να συνεχίσουν τον αγώνα για τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Η συγκέντρωση είχε ξεκινήσει από το πρωί μετά από κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ. Η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της είχε παρακινήσει τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν μπροστά από το κτήριο και να εισέλθουν σε αυτό, επιστρέφοντας στις θέσεις τους για να εργαστούν ξανά. Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να κρατηθούν και σκαρφάλωναν στα κάγκελα.

Leave a Reply