Ψάρια βγηκαν στη στεριά στην Ακράτα!

0

c1d1f140f0bf5bfd8d1e7f34f25502c8_L

Το φαινόμενο στην παραλία της Ακράτας ήταν μοναδικό… και όσοι βρέθηκαν τριγύρω “χάζευαν” αφού δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικού ειδησιογραφικού πόρταλ, ένα τεράστιο κοπάδι ψαριών δίπλα στην ακτή πηδούσε έξω από τη θάλασσα, ενώ την ίδια ώρα δεχόταν επίθεση από ψαροπούλια. Η κάμερα του anagnostis.org κατέγραψε την σπάνια εικόνα.Μια μοναδική εικόνα έζησαν όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Ακράτας το πρωί του Σαββάτου, έχοντας την ευκαιρία να δουν για πολύ ώρα κοπάδια ψαριών δίπλα στην ακτή να πηδούν έξω από το νερό, ενώ από πάνω να τους επιτίθενται ψαροπούλια!

Τα ψάρια –αρκετά μεγάλα στο μέγεθος – 30 έως 50 εκατοστά, σύμφωνα με όσους τα παρατηρούσαν από την ακτή, ήταν τόσα πολλά και κινούνταν τόσο έντονα στον αφρό της θάλασσας αλλά και πηδώντας έξω από το νερό, με αποτέλεσμα να δημιουργούν κυματισμό. Η κάμερα του anagnostis.org κατέγραψε την σπάνια εικόνα.Εκτός από όσους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το φαινόμενο, στην παραλία έσπευσαν και ερασιτέχνες ψαράδες που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, αφού τα ψάρια βρίσκονταν τόσο κοντά τους.

Όπως λένε κάποιοι τα ψάρια έβγαιναν από το νερό γιατί προφανώς τα κυνηγούσαν κάποια άλλα ακόμα μεγαλύτερα και προσπαθούσαν να γλιτώσουν. Όμως πολλά κατέληξαν να γίνουν εκλεκτός μεζές για τα ψαροπούλια.

Leave a Reply