Μαυρίδης – Αποστολία Ζώη – Οροκλός στον σημερινό τελικό του Nomads.

0

Οι παίκτες έπαιξαν σε 5 διαφορετικά αγωνίσματα και οι τρεις μεταξύ τους ταυτόχρονα. Σε κάθε ένα από τα αγωνίσματα μάζευαν πόντους. Εκείνος που θα τερμάτιζε πρώτος θα έπαιρνε 3 πόντους. Εκείνος που θα τερμάτιζε δεύτερος θα έπαιρνε 2 πόντους, και εκείνος που θα τερμάτιζε τρίτος θα έπαιρνε 1 πόντο. Αφού ολοκληρώθηκαν όλα τα αγωνίσματα, οι πόντοι αθροίστηκαν. Οι δυο που θα συγκέντρωναν τους περισσότερους πόντους θα πάνε στον τελικό. Εκείνος που θα ερχόταν τρίτος στη βαθμολογία θα έμενε εκτός.

 

Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες μπήκαν στις τρεις μπάλες και έπρεπε να τις κυλήσουν και να περάσουν αρχικά μέσα από το εμπόδιο με τα αγκίστρια. Στη συνέχεια, έπρεπε να περάσουν μέσα από το λαβύρινθο με τα ξύλα. Φτάνοντας στο τέρμα, έπρεπε να βγουν από τη μπάλα και να ανέβουν επάνω της, ώστε να καταφέρουν να πάρουν τη σημαία που θα είναι πάνω στο στύλο.

 

Στο δεύτερο παιχνίδι έπρεπε να ανέβουν την ξύλινη βάση και να βάλουν το ένα τους πόδι πάνω στην τραμπάλα, ώστε να ισορροπήσουν το τοτέμ που βρίσκεται στην άλλη άκρη της τραμπάλας. Έπρεπε να κρατήσουν το πόδι τους εκεί πάνω για όση περισσότερη ώρα μπορούν, χωρίς να πέσει το τοτέμ.

Image may contain: 3 people, people standing

Στο τρίτο παιχνίδι ανέβηκαν επάνω στα βαγόνια και έπρεπε να τραβήξουν με τα χέρια τους το σχοινί, για να προχωρήσουν παρακάτω. Στο εμπόδιο που συνάντησαν, έπρεπε να μαζέψουν τα 4 σωσίβια που βρήκαν μπροστά τους. Όταν έφτασαν στο τέρμα, έπρεπε να πετάξουν τα 4 σωσίβια και να τα περάσουν μέσα στους στύλους. Στον κάθε στύλο έπρεπε να βάλουν από ένα σωσίβιο.

 

Στο τέταρτο παιχνίδι έπρεπε να πάρουν τις καρύδες από τη μεγάλη ξύλινη βάση και να τις μεταφέρουν στο δικό τους τραπέζι. Στη συνέχεια έπρεπε να βάλουν καρύδες μέσα στο δίχτυ που είχαν μαζί τους και να τις μεταφέρουν στο τέρμα περνώντας μέσα από τα ξύλινα τούνελ.

Φτάνοντας στο τέλος, έπρεπε να βάλουν καλάθια πετώντας τις καρύδες μέσα στις μπασκέτες και να καταφέρουν με το βάρος τους να σηκώσουν  ψηλά το κοντάρι με τη σημαία. Κατά τη διαδρομή τους, οι καρύδες που τους έπεσαν βγήκαν άκυρες και δεν μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν.

Σε περίπτωση που το δίχτυ με τις καρύδες τους έπεφτε, τότε έπρεπε να ξαναγυρίσουν στην αρχή του τούνελ. Να βγουν έξω, να πάρουν το δίχτυ και μετά θα έπρεπε να ξανακάνουν τη διαδρομή από την αρχή.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ 5

Στο πέμπτο παιχνίδι έπρεπε να κρατήσουν με το χέρι τους τη λαβή, που θα συνδέει το σχοινί με την τραμπάλα. Καθώς το κρατούσαν σταθερό, ώστε να ισορροπεί η τραμπάλα σε οριζόντια θέση, έπρεπε να φτιάξουν τον πύργο με τις κάρτες. Το ύψος του πύργου που έπρεπε να κατασκευάσουν έπρεπε να είναι μέχρι εκεί που δείχνει το κόκκινο βέλος.

Απάντηση