Αυτοί είναι οι νικητές του φετινού Ελλάδα έχεις Ταλέντο !

0

Νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναδείχθηκαν οι House of Drama! Η χορευτική ομάδα από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσίαση του στον μεγάλο τελικό του show!

Έπειτα από μία μεγάλη πορεία με πολλά ταλέντα και εκπλήξεις στο show, oι τηλεθεατές κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στους δώδεκα που πήραν τα εισιτήρια από τους ημιτελικούς και παρουσίασαν στην σκηνή του talent show τις τελευταίες τους perfomances. Άλλοι στο τραγούδι, άλλοι στο χορό, άλλοι σε ακροβατικά και άλλοι με ξεχωριστά ταλέντα γέμισαν τη σκηνή με θετική ενέργεια, χαμόγελα, ιδέες, αλλά και εκπλήξεις. Απέναντι τους σε αυτή τη διαδρομή ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και τόσοι guests που πέρασαν από την κριτική επιτροπή. Δίπλα τους στα παρασκήνια ο παρουσιαστής του show Γιώργος Λιανός και μαζί τους ο κόσμος που διασκέδασε με τις εμφανίσεις τους και αναγνώρισε τα ταλέντα τους.

Το κοινό έδωσε τις περισσότερους ψήφους του σε δύο υποψήφιους: Στο χορευτικό δίδυμο Ντίνος Καντή και Κυριάκος Ευθυμίου που ξεσήκωσε πολλές φορές το κοινό με τις εμφανίσεις του και την πολυπληθή ομάδα House of Drama. Λίγο μετά τη 01:00, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως νικητές του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι οι House of Drama!

Leave a Reply