Μαρία Νταλιάνη: Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της – Η κραυγή της μάνας

0

 

Συγγενείς και φίλοι θρηνούν για το χαμό της 21χρονης φοιτήτριας
– “Μαρία μου, ζωή μου”, ούρλιαξε η μητέρα της όταν αντίκρυσε το φέρετρο
– “Σήμερα την παντρεύω την Μαρία, δεν την κηδευω… “, σπαράζει ο πατριός της
– Μοίραζαν μπομπονιέρες μέσα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Με ένα λουλούδι στο χέρι, φίλοι και συγγενείς της Μαρίας Νταλιάνη αποχαιρετούν την 21χρονη φοιτήτρια από το Ά νεκροταφείο Αθηνών. Τραγική φιγούρα η μητέρα της άτυχης κοπέλας, που προκάλεσε ρίγος συγκίνησης με την κραυγή της, όταν αντίκρυσε το φέρετρο της κόρης της και φώναξε “Μαρία μου, ζωή μου”.

Θρήνος και για τους φίλους και τους συμφοιτητές της Μαρίας που αδυνατούν να πιστέψουν τι συνέβη στο κορίτσι με το χαμόγελο, όπως την χαρακτηρίζουν.

Ο πατριός της καλεί τον κόσμο να πει το ύστατο χαίρε στην 21χρονη κοπέλα.”Σήμερα την παντρεύω την Μαρία, δεν την κηδευω.Την έχω ντυμένη νύφη”, σπαράζει ο κ.Μάρκος από την είσοδο του κοιμητηρίου, την ώρα που μέσα μοιράζουν μπομπονιέρες.

Η 21χρονης φοιήτριας, ύστερα από 6 ημέρες εξαφάνισης, βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που έμενε με την οικογένειά της. Οι αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια, ή αν ήταν ένα ατύχημα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων, η Μαρία αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα μικροπροβλήματα αφού είχε χωρίσει με τον 23χρονο φίλο της και όπως εκμυστηρευόταν σε φίλες της σκεφτόταν ακόμα και να φύγει για την Αλβανία. Πάντως, ο πατριός της κοπέλας, Μάρκος, είπε ότι κάθε μέρα κοιτούσε τον ακάλυπτο με την γυναίκα του αλλά δεν είχαν δει τίποτα. Η κοπέλα, σημειώνεται ότι είχε και κινητικά προβλήματα αφού πιο μικρή είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στην μέση της.

Σε ένα ξέσπασμα, μάλιστα ο πατέρας δήλωσε: “Να λάμψει η αλήθεια και να πάνε οι δολοφόνοι φυλακή, αυτό ζητάω”.
“Η κόρη μου δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει, δεν της έλειπε τίποτα. Δεν πιστεύω ότι η κόρη μου αυτοκτόνησε” και πρόσθεσε ότι: “Πιστεύω ότι είχε απογοητευτεί από το αγόρι της. Εγώ ζητάω δικαιοσύνη. Έχω ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να δούμε με ποιους μίλησε την τελευταία στιγμή”.

Leave a Reply